A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Sefie Mic mikrofonA gyerekek általában szívesen énekelnek. A vágy, hogy hangjukat kieresztve előadják legkedvesebb dalaikat, már pelenkás korban ott bujkál a srácokban. Az idő előrehaladtával megjelennek a kedvenc előadók, a sláger szerzemények, és az örök klasszikusok. A Formatex Selfie Mic lehetőséget teremt arra, hogy a lurkók profi felszereléssel élhessék át, hogy milyen érzés lehet popsztárnak lenni.

A készlet tartalmaz egy selfie állványra szerelt mikrofont, és egy fülhallgatót. A telefonról a csemetéknek maguknak kell gondoskodni, nem tartalmazza a szett. A mobil applikáció, mely segít megvalósítani álmukat, a STARMAKER névre hallgat, és mind android, mind ios rendszerre elérhető. 

Miután letöltöttük, lázas keresgélésbe kezdhetünk, hogy a rendelkezésünkre álló dalok közül melyiket is tegyük elsőként próbára. Amennyiben sikerült választanunk, elég a SING feliratra kattintani, és indulhat a móka. Lehetőségünk van videó felvételt készíteni magunkról, miközben teljes átéléssel dalolunk, de ez az opció kiiktatható. Ebben az esetben csak a hangunk kerül rögzítésre. A START gomb lenyomását követően felcsendül a zene, a képernyőn pedig, akár egy karaoke programban, folyamatosan úsznak be a megfelelő szövegrészek, így nem csak azokat a dalokat tudjuk előadni, melyeknek kívülről tudjuk a szövegét, de bármely választott slágert el tudjuk énekelni. 

A dal végén a program lehetőséget biztosít arra, hogy különféle hangzást adjunk a dalhoz, illetve el tudjuk menteni, vagy közzé tudjuk tenni azt közösségi felületeken. 

Ha nem vagyunk elégedettek az eredménnyel, ismét próbálkozhatunk. 

Nem említettük eddig a készlethez mellékelt kódot, mellyel egy hónapon keresztül plusz 1000 sláger közül választhatunk. 

A kisebb gyerek kedvéért Disney slágerek is helyet kaptak a választható dalok listáján. Többek között a Jégvarázs betétdala, mely magyar felirattal is elérhető. 

Amennyiben többen szeretnénk dalra fakadni, a fülhallgató kiiktatásával a telefon hangszóróján át hallhatja az egész csapat a felcsendülő dallamokat. 

A Selfie Mic kiváló választás minden olyan csemete számára, aki szívesen énekel. A dizájnos mikrofon fekete, vagy rózsaszín-arany árnyalatban kapható, így fiúk és lányok is bátran megcsillogtathatják tudásukat. 

Sefie Mic mikrofon  Sefie Mic mikrofon

Sefie Mic mikrofon  Sefie Mic mikrofon

Sefie Mic mikrofon  Sefie Mic mikrofon

Sefie Mic mikrofon  Sefie Mic mikrofon

Sefie Mic mikrofon  Sefie Mic mikrofon

Sefie Mic mikrofon  Sefie Mic mikrofon

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!