A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sok szülő számára okoz problémát, hogy csemetéje nem szívesen iszik játék közben. Ez pedig mint tudjuk veszélyes is lehet a kicsik számra, hiszen a megfelelő folyadékpótlás elengedhetetlen. Érdemes apró trükköket bevetni annak érdekében, hogy a gyerekek szívesen fogyasszák el napi szükségletüket. A REGIO JÁTÉK kínálatában feltűnt egy igazán ötletes és hívogató eszköz, mely hozzájárulhat ahhoz, hogy a srácok élvezettel, játékos formában szürcsöljék a kakaót, gyümölcslevet, vagy akár a vizet.

 

HangSzál

A HangSzál fantázianevet viselő játék több változatban kerül a boltok polcaira. Létezik járműves, és háztáji állatos, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a saját érdeklődési körének megfelelő HangSzál szívószálat. Mert erről van szó, egy masszív, vidám színű szívószálról, és egy hangadásra képes figuráról.

A dekoratív csomagolású eszköz üzembehelyezése rendkívül egyszerű. Az állatka, vagy a jármű alján kapcsolót találunk. Amennyiben 0 állásból I állásba kattintjuk, megtudhatjuk milyen hangot hallat választott HangSzálunk.

A Manóprogram csapatához ezúttal egy tűzpiros versenyautó, egy malac, egy bari, és egy tehén került. Nem is tétováztunk soká, próbára tettük mind a négyet!

HangSzál  HangSzál

Minden figurán nyomógomb található, mellyel akkor is szóra, egészen pontosan hangadásra bírhatjuk, amikor éppen nem iszunk vele. Ám ennél sokkal szórakoztatóbb a használata, amikor az italunkat fogyasztjuk. A jármű, vagy állat belsejében található áramkör ugyanis folyadék hatására rövidre zár, és mókás hangot hallat, minden egyes kortynál.

A hangok megegyeznek a háztáji állatok hangjával, így a srácok bővíthetik ismereteiket a tanyasi állatokkal kapcsolatosan.

A figurák a szívószálon mozgathatók, sőt, levehetők, és áthelyezhetők egy másik HangSzálra, annak érdekében, hogy kórusban hallhassuk az állatok hangját, vagy a járművek brummogását.

Az ötletes eszközök használatával móka lesz az ivás, így a csemeték minden bizonnyal örömmel kortyolnak bele játék közben is az innivalójukba. 

HangSzál  HangSzál

HangSzál  HangSzál

HangSzál  HangSzál

HangSzál  HangSzál

HangSzál  HangSzál

HangSzál  HangSzál

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!