A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bizonyára ti is láttátok már az alábbi reklámot: 

Az izgalmas képsorok igazi varázslatot ígérnek, melyet a srácok azonnal ki is próbálhatnak, amint kezükbe veszik a Magic Mixies-t. Persze csak akkor, ha előzőleg szüleik előkészítették az üstöt. Tehát, amint leemeltük a bolt polcáról és hazavittük a Magic Mixies-t, érdemes kibontani, és a használati útmutató alapján feltölteni a csomagban található USB kábel segítségével. A készülék 60-90 perc alatt éri el a teljes töltöttséget, a piros lámpa kialszik amikor feltöltött az üst. 

Ezt követően már csak várni kell, hogy a csillogó szemű csemeték kezükbe vegyék a varázslatos edényt. A használati útmutató segítségével a szülők feladata, hogy a még olvasni nem tudó gyerekeknek felolvassák, melyik hang és szín milyen összetevőt jelent. Az edény ugyanis, amint a bájital-palack tartalmát (melybe előzőleg vizet töltöttünk) beleöntjük az üstbe, buborékoló, forrtyogó hangot hallat. Ezt követően ismét dallam csendül fel, mely azt jelenti, ideje háromszor rákoppantani az üstre. Ez a hang mindig három koppantást jelent majd a folyamat ideje alatt.

A szárnycsapás hangjelzés és a sárga-fehér jelzőfény azt jelenti, adjuk hozzá a tollat. Alaposan keverjük meg a varázspálcával, majd az ismerős hangjelzés után koppantsunk hármat az üstre, és jöhet a pezsgővirág a tavaszi hangjelzés, és rózsaszín-kék jelzőfény felvillanása után. Amint az utolsó hozzávaló is feloldódott az üstben, valódi köd száll fel az edényből. Nem kell azonban megrémülni, amellett, hogy ez a rendeltetésszerű használatnak és az ügyes kis varázslónak köszönhető, teljesen ártalmatlan növényi glicerinből készül. Az egészségre nem ártalmas, kockázatot nem hordoz a gyártó szerint. 

Amint a köd eloszlott, megpillantjuk a kis Magic Mixies-ünket, mely a rózsaszín kristályos üstben rózsaszín, a kék kristályos üstben kék színű, így a fiúk és a lányok is megtalálhatják saját varázslényüket.

A kis Magic Mixies szintén képes varázslatokra, mégpedig a varázspálca segítségével. Amint a srácok a homlokán lévő kristályra koppintanak, varázsigéket mormol, vagy kívánságokat teljesít. Amikor a kis állatka elfárad, mély álomba merül.

Bár valóban összetett és varázslatos a Magic Mixies, az üst segítségével többször is elővarázsolhatunk tárgyakat a kondérból. Ehhez az eredetileg varázsláshoz szükséges hozzávalók tárolására alkalmas Drágakő-tárolót lehet használni. Körülbelül öt varázslatig még képződik köd az eljárás végén, ezt követően utántöltő folyadék segítségével pótolhatjuk azt. Lehetőség van azonban arra is, hogy 2-es játékmódban, köd nélkül végezzük el a varázslatot. Ekkor figyelni kell arra, hogy az üstöt csak a "Varázslatos játékmód" jelölésig töltsük, és persze arra, hogy a töltőcsatlakozó melletti kapcsolót "Varázslás" módba állítsuk. 

Bármelyik játékmódot is válasszuk, varázslatos élményben lesz részünk!

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

magic mixies 1  magic mixies 1

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!