A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Sapientino Enciklopédia

 

A Sapientino fejlesztő játékok közül korábban bemutatásra került az óvodások számára készült Állatok, Junior, és Lányok készlet. Ezúttal az iskolások számára hoztunk egy több, mint 500 kérdést tartalmazó szettet.

 

A változatos témakörök között találkozunk dinoszauruszokat bemutató, emberi testtel foglalkozó, állatos, történelmi és csillagászati ismereteket felvonultató kérdésekkel.

 

A játék a már olvasni tudó nebulók számára készült, akik a rövid meghatározásokat önállóan el tudják olvasni. Természetesen az elsős kisdiákoknak is hatalmas élményt nyújt a játék, így számukra szüleik olvashatják fel a lehetséges válaszokat.

 

Lessünk bele a méretes dobozba, melyen Sapientino Enciklopédia felirat olvasható!

 

A nagy méretű, műanyag keret alján Clementoni felirat olvasható. A tábla középső részére kerül a kiválasztott feladatkártya, melyből összesen 12 darabot találunk a csomagban. Minden lap dupla oldalas, így 24 témakörből válogathatunk. A feleletválasztók, a keret felső részén kialakított mélyedésben foglalnak helyet. Innen emelhetjük ki, miután elhelyeztük az első feladatlapot a "fekete útvesztő" tetején.

 

Ismerkedjünk meg elsőként az ősi Egyiptom eszközeivel. Vajon melyik volt az a tárgy, mely szerencsét hozott tulajdonosának? A lap szélén felsorolt állításokhoz egy-egy helyes válasz tartozik, melyet nem csak szöveggel, de képpel is feltüntettek. Amint az érintő tollakat a megfelelő fekete pontjához érintjük, a tábla tetején található hangszóróból megerősítést kapunk arról, hogy jól válaszoltunk. A hangot fényjáték kíséri, így biztosak lehetünk abban, nem hibáztunk.

 

A játékleírásból azt is megtudhatjuk, melyik feladat mely ismereteket hivatott elmélyíteni.

 

Találunk a témák között: állatokkal, bolygókkal és égitestekkel, hangszerekkel, közlekedési eszközökkel, országokkal és fővárosok, mértani és biológiai ismeretekkel kapcsolatos kérdéseket.

 

A 24 témakör bepillantást enged a gyerekek számára a tudomány, a művészet, a földrajz, a biológia, a matematika, a történelem, és a hétköznapi dolgok világába.

 

Minden játékosan elvégzett feladatlap hozzájárul a csemeték tudásának elmélyítéséhez, ismeretanyaguk bővítéséhez. A feleletválasztó önellenőrző funkciója pedig szórakozássá teszi a tanulást.



Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

 

Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

Sapientino Enciklopédia  Sapientino Enciklopédia

 

 A játékteszt elkészítéséhez szükséges termékeket a JatekBolt.hu játék webáruház biztosította.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!