A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Mágikus Jinn - Modell & HobbyA játék forgalmazója a Modell & Hobby Kft.

 

A játék megvásárolható a jatekbolt.hu oldalon.

 

A szülők legnagyobb igyekezete ellenére is előfordul, hogy napi teendőik mellett, nem mindig tudnak időt szakítani unatkozó csemetéikre. Egy kis varázslattal most mágikus segítőre lelhetnek.

 

Jinn, a barkóba nagymestere. Repertoárjában szinte valamennyi ismert állatfaj szerepel, gondolatolvasó képességét ezúttal csapatunk tette próbára.

 

A bájos, cicára emlékeztető figura orrát kell lenyomni, ahhoz, hogy működésbe hozzuk. Innentől Jinn már instruál minket, bíztatva, hogy gondoljunk egy állatra. A kérdéseket jól érthető, mélyen zengő férfihangon teszi fel nekünk, s a mi válaszunk “Igen”, “Nem”, “Nem tudom”, vagy “Attól függ” lehet. A választékos szóhasználat, és a megfelelő időben elhangzó poénok teszik igazán életszerűvé a játékot. 

 

Miután ellenfelünk megfelelő számú kérdést tett fel az általunk elképzelt élőlényre, kísérletet tesz arra, hogy kitalálja. Bár ritkán, de előfordul, hogy a mi kis Jinnünk nem jár sikerrel. Ebben az esetben további kérdéseket intéz hozzánk, és újból rákérdez választott állatunkra. Partnerünk kitartó, és lelkes, akár megnyeri a partit, akár nem, minden játék végén megkérdezi, van e kedvünk még egy fordulóhoz. Amennyiben válaszunk nem, a jövőbeni viszontlátás reményében udvariasan elköszön.

 

Játék közben, amennyiben nem értettük jól a kérdést, lehetőségünk van megkérni rá, hogy ismételje meg. Ha mi magunk kételkedünk abban, hogy feleletünket helyesen adtuk meg, az “Egyet vissza” vezényszóval újra informálhatjuk Jinn-t.

 

10 cm-es kihívónkat bárhová magunkkal tudjuk vinni. Csemetéink szellemi fejlődésében, logikus gondolkodásában, tartalmas időtöltésében nagy segítségünkre lesz mágikus barátunk.

 


Videó

 


 

Képgaléria

 

Mágikus Jinn - Modell & HobbyMágikus Jinn - Modell & Hobby

 

Mágikus Jinn - Modell & HobbyMágikus Jinn - Modell & Hobby

 

Mágikus Jinn - Modell & HobbyMágikus Jinn - Modell & Hobby

 

Mágikus Jinn - Modell & HobbyMágikus Jinn - Modell & Hobby

 

Mágikus Jinn - Modell & HobbyMágikus Jinn - Modell & Hobby

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!