A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Creative Kids - ICOAz ICO 63 éve látja el hazánkat és Európa számos országát kiváló minőségű termékeivel. Csapatunk kezébe ezúttal a Creative Kids fantázianevet viselő termékcsalád, kartonból összeállítható szalvétatartója és ajándéktartója akadt. A nagyjából 1000 Ft-os áron megvásárolható csomagocska Télapót és hóembert rejtett, de érdeklődési körünknek megfelelően választhatunk állatokat, vagy járműveket is. Szerzeményünk kiváló téli dekorációja lehet otthonunknak, akár egyedül, akár a csemetéinkkel közösen állítjuk össze.

 

A figurákat vastag kartonpapírból kell kipattintani, majd a rajzot követve összeilleszteni. A Mikulás összeszerelése valamivel több időt vett igénybe, mint hóember barátunké, de 15 percnél nem tartott tovább. Érdemes gyorsan száradó és erős ragasztót használni, hogy minél tovább élvezhessük munkánk gyümölcsét. A formák kifestését elvégezhetjük darabokban, vagy egyben is. Ha már áll a szerkezet, könnyebben pingálható, és mi magunk sem leszünk könyékig festékesek.

 

Szóval, ecseteket elő, és tempera, vagy akril festék segítségével hozzáláthatunk szerzeményünk felöltöztetéséhez. Bátran játszhatunk a színekkel, árnyékolásokkal. Remek alkalom nyílik arra, hogy a gyerekeket beavassuk a színkeverés érdekes világába. Minél részletgazdagabb egy-egy terület kidolgozása, annál izgalmasabb lesz a kész mű. Itt nincsenek jó vagy rossz megoldások, ha a lurkók narancsszínű kalapot álmodnak meg a hóember fejére, vagy lila kabátot a Télapóra, megvalósíthatják elképzelésüket. Megfelelő festékkel néhányszor újra öltöztethetjük lakásunk ékeit.

 

A szorgos gyerekkezek jutalma pedig egy csinos szán december 6-án az ablakban melybe cukorkát rejthet a Mikulás, és egy szép szalvétatartó az ünnepi asztalra.

 


Képgaléria

 

Creative Kids - ICOCreative Kids - ICO

 

Creative Kids - ICOCreative Kids - ICO

 

Creative Kids - ICOCreative Kids - ICO

 

Creative Kids - ICOCreative Kids - ICO

 

Creative Kids - ICOCreative Kids - ICO

 

Creative Kids - ICOCreative Kids - ICO

 

Creative Kids - ICO



Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!