A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Play-Doh Sweert Shop - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

 

A játék megvásárolható itt!

 

A Play-Doh hosszú ideje ismert kiváló minőségéről és kreatív készleteiről. A gyurmák színe élénk, selymes tapintásúak, kellemes illatúak, és jól záródó, praktikus dobozban árusítják őket.

 

A Sweet Shoppe Fagyikészítő gyurmaszett teret ad az édességek iránt rajongó kis cukrászoknak. A fagylaltkészítő szerkezetet kicsomagolva tapasztalhatjuk, hogy a gépezetet öt nagyobb darabból állíthatjuk össze. A gondosan kialakított nyílásokba könnyedén belepattannak a fagyiadagoló, és cukorkakészítő elemek. A dobozban találunk még öt, különböző árnyalatú gyurmát, kéket, rózsaszínt, lilát, zöldet és sárgát. Ezek biztosítják, hogy édességek szép színesek legyenek.

 

Rendelkezésünkre áll még kanál, fagylaltos tölcsér és apró tálak, melyekbe a kész finomságokat tehetjük.

 

Az adagoló szerkezet működése rendkívül egyszerű, a kék-fehér napernyőt mintázó nyílásba behelyezzük a választott "ízt", vagyis az íznek megfelelő színű masszát, és a sárga kar lenyomásával alul már csavarodik is ki a vanília, puncs, vagy Hupikék törpikék fantázia nevet viselő hideg nyalánkság. A jeges finomságot gombóc alakúra is készíthetjük, az erre alkalmas kanál segítségével. A díszítéshez használhatjuk az előre kialakított formákat, vagy készíthetünk saját elképzelésünknek megfelelő dekorációt. A mélyedésekben készülhet, csillag, szív, eper, banán, masni, maci, perec, narancs, pillangó, mézeskalácsbaba, vagy virág.

 

Képzeletbeli cukrászdánkban nem csak fagylalt, de különféle sütemények is készülhetnek, melyekhez a sablonokat szintén megtaláljuk a dobozban. Apró mignonok, színes kekszek, és gazdagon díszített marcipán figurák kerülhetnek ki az ügyes kis kezek közül.

 

Videó

 



Képgaléria

 

Play-Doh Sweet Shoppe - HasbroPlay-Doh Sweet Shoppe - Hasbro

 

 

Play-Doh Sweet Shoppe - HasbroPlay-Doh Sweet Shoppe - Hasbro

 

Play-Doh Sweet Shoppe - HasbroPlay-Doh Sweet Shoppe - Hasbro

 

Play-Doh Sweet Shoppe - HasbroPlay-Doh Sweet Shoppe - Hasbro

 

Play-Doh Sweet Shoppe - Hasbro

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!