A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az ICE BY ME fantázianevet viselő készlet a jatektenger.hu jóvoltából kerülhet a kreatív lányok kincses dobozába. A csodás végeredmény ugyanis egyedi ékszer, vagy saját kézzel készített karkötő lesz. Az ICE elnevezés az átlátszó kiegészítőkre vonatkozik, melyek jeges hatást kapnak a dekorálás után. Lássuk mit rejt a hatalmas csomagolás.

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

A dobozon mind a 6 készlet fotóját megtaláljuk, így nem csak arról tájékozódhatunk mit alkothatunk, de ötleteket is meríthetünk a munkához. Az egyes készletek külön csomagolást kaptak a dobozban, így nem keverednek az alkotóelemek.

 

Lássuk elsőként az ICE Gyöngyöket, melyek amellett, hogy mesés karkötő, vagy nyaklánc készítését teszik lehetővé, a gyöngyszemeket mi magunk dekorálhatjuk ki. Ehhez átlátszó gyöngyöket, szív alakú medált, ecsetet, és 4 különböző színű festéket, valamint két fajta zsinórt kapunk. 

 

 

 

Elsőként az átlátszó gyöngyöket kell színekkel életre kelteni. Jó megoldás lehet, ha először felrajzoljuk a kívánt mintát egy papírra, és csak ezután kezdünk a díszítéshez. Így jóval átgondoltabb, komplexebb megoldásokat tudunk létrehozni. A festék rétegezhető, azaz száradás után ráfesthetünk, átfesthetjük, javíthatjuk, kiegészíthetjük a készülő alkotást. Még egy trükkre felhívja a figyelmünket a használati útmutató, ha a gyöngyöknek csupán az alját festjük be, az átlátszó felületen átsejlő fény még szebb színeket eredményez. 

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

Amint a festék megszáradt, (ez nagyjából fél órát vesz igénybe) felfűzhetjük a gyöngyszemeket, és csodás nyakláncot, vagy karkötőt készíthetünk. 

 

Az ICE Hajráf készítő dobozban 2 darab átlátszó hajpántot, 5 különböző színű festéket, valamint 1 ecsetet és 1 ív színes matricát találunk. 

 

A minta ezúttal matricákkal egészíthető ki. Az útmutató szerint a színek jobban érvényesülnek, ha a belső oldalra festünk. Ekkor azonban vigyázni kell arra, hogy a motívum jól érvényesüljön majd a hajráf tetején. A matricákat átlátszó szegély veszi körül, így felragasztásukat követően csak a bájos minta lesz látható. 

 

Száradás után azonnal viselhetjük legújabb kiegészítőnket. 

 

Az ICE Üvegcsék szettbe 2 darab műanyag "üvegcse", 5 különböző színű festék, és 2 különböző színű csillámfesték, valamint egy ecset került. A feladat hasonló mint a gyöngy és hajpánt készítésnél, a rendelkezésünkre álló festékkel csodás dekorációt kell készíteni az apró flaskákra. Az üvegcsék felületén előre elkészített, domborodó mintákat találunk, melyeket kívülről kell színekkel megtöltetnünk. Eleinte nagyobb odafigyelést igényel, hogy minden apró szegletet kitöltsünk festékkel, de ne fussunk túl a fekete szegélyen. A második tartály díszítésénél már biztos kézmozdulatokra számíthatunk. A kész üvegek ajándékba, vagy szobánk díszeként tehetnek jó szolgálatot. 

 

Emlékeztek még a '90-es évek nagy slágerére, a hatalmas, színes műanyag gyűrűkre? Az ICE Gyűrűk lehetőséget biztosít arra, hogy újra divatba hozzuk a látványos kiegészítőt. A készet 3 darab gyűrűt, 5 különböző színű festéket, és 1 darab ecsetet rejt. 

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

A jeges hatás eléréséért itt is dolgozzunk az ékszer belső felén. Használhatunk csupán festéket, de feldobhatjuk az összhatást a rendelkezésünkre álló matricákkal is, melyek szegélye átlátszó, így csupán a minta látszik a gyűrűkön. 

 

A száradási időre itt is érdemes figyelni, valamint arra, hogy a különböző színeket rétegezve is felvihetjük, mert a megszáradt festékre újabb réteget vihetünk fel. 

 

Az ICE Gyűrűkhöz illő ICE Karkötőket is készíthetünk, melyeket színben hozzáilleszthetjük a gyűrűkhöz, de észíthetünk eltérő stílusú kiegészítőket is. A matricák, az 5 különféle szín, és az ecset segítségével meseszép karpereceket készíthetünk, melyek épp olyan jeges fényben pompáznak majd, mint a hajpánt, és a gyűrű. 

 

Dolgozzunk itt is az ékszer belső felén, hogy az átszűrődő fény fagyos hatást kölcsönözzön a különleges karkötőnek. A száradási idő után bátran variálhatjuk új kincseinket, akár szettben, akár szólóban. 

 

Utoljára hagytuk az ICE Ékszerek dobozt, mely technikájában ugyan eltér az eddig megismertektől, de az ICE fantázia nevet viselő készlethez tökéletesen illeszkedik a víztiszta ékkövekkel kiegészített szett. A felszereltség itt a leggazdagabb, hiszen 4 köteg 2,7 méteres, és 1 köteg 2,3 méteres zsinórt, 5 köteg 2,3 méteres selyemzsinórt, 10 darab drágakő gyöngyöt, valamint 2 darab kristálygyöngy szalagot találunk a csomagban.

 

A színes karkötők elkészítéséhez szükségünk lesz egy mérőszalagra, és egy ollóra, mellyel a szalagokat, és zsinórokat a megfelelő méretre igazíthatjuk, valamint az ideiglenes rögzítéshez celuxra. 

 

A készlet három különböző karkötő elkészítését teszi lehetővé, a Makramé kristálygyöngy, a Makramé drágakő, és a Csomózott drágakő karkötőt. A használati útmutatóban 5-10 lépésben tudhatjuk meg, hogy mi a teendőnk, ha létre szeretnénk hozni legújabb ékszerünket. A könnyebb eligazodást rajzok segítik. 

 

A csodás színű zsinórok önmagukban is pompás látványt nyújtanak, ám a csillogó drágakövekkel elegáns, és egyedi ékszerek készíthetők. 

 

A csomózási technika nem nehéz, ám szükséges a kellő türelem ahhoz, hogy néhány hurok elkészítésével belerázódjunk, és készség szinten tudjuk fűzni a szálakat. 

 

A 6 az 1-ben kreatív szett lehetőséget nyújt arra, hogy a csajok elkészítsék egyedi ékszereiket, a gazdag választék biztosítékot jelent arra, hogy mindenki megtalálja a szívéhez közel álló kincseket, sőt, akár barátaiknak, családtagjaiknak is meseszép ajándékot készítsenek. A különféle technikák használta közben nem csak kézügyességük, de türelmük, koncentráló készségük, és kreativitásuk is fejlődik. A munkával töltött idő pedig mindenképpen megtérül, amikor saját, egyedi ékszerüket viselhetik. 

 

 6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett  

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

 

6 az 1-ben kreatív szett  6 az 1-ben kreatív szett

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!