A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Az esti fürdés mindig jó móka. A kellemesen meleg víz tetején ringatózó habszigeteknek kevés gyerek tud ellenállni. A Manóprogram talált egy olyan játékot, mellyel még élvezetesebbé lehet varázsolni az esti pancsolást. A Habfagyi gyár egy olyan 15x15 centiméteres készülék, mely bármely habfürdőből krémes állagú, kemény habot képes előállítani.

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

A Modell & Hobby által forgalmazott Tomy márkájú játék 18 hónapos kortól kínál remek szórakozást az esti fürdőzéshez. Miután kiszabadítottuk a szerkezetet a dobozból, helyezzük fel a tapadókorongok segítségével a csempére.

 

A készletben három darab műanyag tölcsért is találunk, ezeknek az alját lyukkal látták el, hogy használat után a víz szabadon távozhasson belőlük. A kelyhek számára a fagylatkészítő gép jobb oldalán alakítottak ki tárolót. A masina másik oldalán találjuk a méretes kart, mely a habfagyi adagolására szolgál.

 

 

A krémes finomság elkészítése rendkívül egyszerű. Az eszköz tetején található csavaros fagylalt kupakját levesszük, majd félig megtöltjük habfürdővel, és az eszköz tejetjén található nyílásba öntjük. Ezt követően négy egység vizet juttatunk a tartályba a kupak segítségével. El is készült a habfagyi alapja!

 

Elő az első tölcsérrel, és húzzuk lefelé a kart. Nem kell sokáig várni, máris megjelenik az illatozva tekergő, krémes és habos folyam. Amennyiben finoman körözünk a tölcsérrel a kezünkkel, csavart habfagyit kapunk.

 

Természetesen a finomság nem ehető, ezt fontos tisztázni a csemetékkel.

 

A kész desszertet a készletben található cukorszóróval dekorálhatják a srácok. A dekorszóró nem nyitható, így a díszítést imitálják a gyerekek, ezzel is fejlesztve képzelőerejüket.

 

A készülék könnyen tisztítható, tapadókorongok segítségével áthelyezhető, vagy igény esetén leszerelhető a fürdést követően.

 

Remek játék, mely strapabíró kialakításának köszönhetően hosszú ideig hű társa marad a csemetéknek. Iskolás korig garantált a szórakozás és a móka az esti pancsolásnál! 

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

 

Habfagyi gyár  Habfagyi gyár

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!