A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Remek kis koffer tárul elénk a Modell & Hobby Cut it out! feliratú dobozából. A piros, kék, sárga dizájnnal ellátott műanyag bőrönd elöl masszív rajztáblaként szolgál, mely néhány ügyes mozdulattal levehető.

 

Az alatta megbúvó készlettel igazán mesés dolgokat készíthetnek a srácok. Lássuk, mit rejt a szett. 

 

Cut it out!  Cut it out!

 

Először is találunk négy darab különleges filctollat, piros, fekete, kék, és narancssárga színben. Egyediségük abban rejlik, hogy valamennyi vékony pengét rejt. Nem kell megrémülni, csak a speciális kupak segítségével bukkannak elő a kések. A filctollakhoz csatlakoztatható búrával biztonságosan dolgozhatnak a gyerekek, anélkül, hogy a késsel meg tudnák vágni magukat. A táskából előkerül még egy piros zsinór, és egy ragasztó. Valamennyi eszköz Cut it out! logóval van ellátva. 

 

A csomagban jó néhány színes sablont találunk, melyeket a munkaasztalra helyezve kivághatunk a speciális eszközzel. A színes lapokon megtaláljuk az egyes darabok felhasználási javaslatát. Így készülhet muffin, szivárványos függődísz, melyet a piros zsinórra akaszthatunk, valamint ajándékkártya, szemüveg, és bájos madárkák. 

 

 

A vidám színekkel életre keltett formákat a védőbúra felhelyezése után az írószerszámmal kivághatjuk. A penge csak akkor bukkan elő, ha biztonsági kupak felkerül, és erősen a papírhoz nyomjuk. Ennek a biztonsági elemnek köszönhetően felnőtt segítsége nélkül, nagyon precízen vághatják ki a csemeték saját alkotásukat. 

 

Amit az alkotóelemek kiszabadultak csak ragasztani kell. 

 

A fent felsorolt ötleteken túl még rengeteg csodás alkotás valósítható meg, nincs is másra szükség csak a gyerekek szárnyaló fantáziájára, és a Cut it out! készletre. 

 

Cut it out!  Cut it out!

 

Cut it out!  Cut it out!

 

Cut it out!  Cut it out!

 

Cut it out!  Cut it out!

 

Cut it out!  Cut it out!

 

Cut it out!  Cut it out!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!