A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

magic-cube-robotok-01

 

Amikor szóba kerül a Geomag, mindenkinek a mágnesekkel összekapcsolható szuper építőjáték jut eszébe. A kisebbek számára készült Geomag termékek a MagiCube nevet kapták, melyek mágnessel összekapcsolható kockákat tartalmaznak. A változatos készletek között lányok és fiúk számára egyaránt bőséges választékot találunk. 

 

A MagiCube - Princess szett egyértelműen a lányok szívét hivatott meghódítani, míg a most bemutatásra kerülő Robotok szett elsősorban a kisfiúkat igyekszik elbűvölni. 

 

A színes, mágnessel összekapcsolható kockákból ezúttal 11 darabot találunk a dobozban. A MagiCube mágneses kockákra jellemző, hogy stabilan összekapcsolódnak és remekül illeszkednek, szétválasztásuk mégis könnyű, nem okoz gondot az óvodás korosztály számára. 

 

A 27 darab felhelyezhető mágneses lapocska ruházza fel tartalommal a színes kockákat. A robot testrészeket ábrázoló lapocskák között találunk fejet, karokat, lábakat és különféle műszereket. Felhelyezésük rendkívül egyszerű, eltávolításuk pedig egy mozdulattal megoldható. 

 

Miután kiválasztottuk, hogy melyik robotot szeretnék megépíteni, helyezzük fel a mágneses lapokat, majd illesszük össze a robotok testrészeit. Játszhatunk a kockák színével is, mely hátteret biztosít a felhelyezett lapocskák számára. Ennek köszönhetően készíthetünk egy színű robotot, vagy a szivárvány színeiben pompázó bádogembert. 

 

A készlettel összesen három féle robotot kelthetünk életre. 

 

A szett jól variálható más Geomag MagiCube készletekkel, így a hercegnők és a robotok bátran elfoglalhatják a srácok által épített kastélyt, vagy házikót  is. 

 

A kiváló minőségű MagiCube remek választás az óvodás korosztály számra, hiszen kiválóan fejleszti a finommotoros mozgást, miközben hozzájárul a logikus gondolkodáshoz és a kreativitás fejlődéséhez.

 

MagiCube - Robotok    MagiCube - Robotok

 

 

MagiCube - Robotok    MagiCube - Robotok

 

MagiCube - Robotok    MagiCube - Robotok

 

MagiCube - Robotok    MagiCube - Robotok

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!