A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

PomPom Wow!A Pom Style Studio, mint ahogy a neve is utal rá, pompon készítő készlet, méghozzá nem is akármilyen. Már a terjedelmes méretű doboz tartalma is lenyűgöző, összesen 100 alkatrészből készíthetünk szebbnél szebb dolgokat, 55 nagyobb, és 20 kisebb színes pompon segítségével. 

 

Lessünk be a dobozba, és lássuk, mit találunk a csomagban:

 

 

    • 55 nagyobb pompont 

 

    • 20 kisebb pompont 

 

    • Forgóasztalt pompon préssel, a pomponok elkészítéséhez

 

    • 20 darab pompon alapot

 

    • 7 darab rögzítő gyűrűt

 

    • 12 darab alapot függőkhöz

 

    • 20 darab gyöngyöt

 

    • 2 kulcstartót

 

    • 14 virágdíszt

 

    • 76 ragasztópöttyöt látványos ragasztószalagon

 

    • Jelzőzászlót

 

    • 3 darab csengő alakú gyöngyöt

 

  • 10 darab pálcát a felfűzéshez

 

Amint számba vettük a gazdag felszereltséget, kezdődhet a munka. 

 

Elsőként helyezzük a pompon prést a forgóasztalra, majd válasszuk ki első alkotásunkat. Készíthetünk kulcstartót, karkötőt, függődíszt vagy virágot.

 

Elsőként nyomjuk le a forgóasztal közepét, és állítsuk úgy, hogy a felfűzésre alkalmas tartóhoz kerüljön a prés feje. Választásunk a kulcstartóra esett, ehhez a prést a kör alakú tartóhoz kell igazítani, melynek a közepén pöcköt találunk. Ez az eszköz fúr majd lyukat a készülő pomponba. A pomponokat műanyag tokban találjuk, melyeket a présbe helyezhetünk el. Prés fogantyúját lenyomva a pompon kibújik átmeneti lakhelyéről, és bolyhos pamacsként áll készen arra, hogy a lányok felhasználják őket. A műanyag tok, teljesítve feladatát, kihullik a présből. 

 

Ezt követően a felfűző pálcára húzhatjuk az elkészült bolytot. Attól függően, hogy mit szeretnénk készíteni, gyöngyökkel vagy további színes pomponokkal díszíthetjük a felfűzőpálcát, melyet ezt követően a készlethez tartozó kulcstartóra helyezhetünk, vagy önmagába kapcsolva karkötőt alkothatunk belőle. 

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

Virág készítéséhez szükségünk lesz a színes szirmokra, és a rétegzésre alkalmas gyűrűkre. A forgóasztalt is arra a pontra kell állítani, ahol a tartókat rétegezhetjük. A sziromok elhelyezése után következhet a pompon, melyet a présbe töltünk. Miután a bolyt kibújik a tokból, a rétegzőgyűrűre helyezve a helyén marad. Ahhoz, hogy az elkészült virágot a kívánt felületre tudjuk illeszteni, a ragasztószalagot használhatjuk. A kétoldalú ragasztókorong gondoskodik róla, hogy a virág erősen tapadjon a választott tárgyhoz. 

 

 

A készlethez tartozó jelzőzászló alján színes pöttyök kaptak helyet, melyeket kedvünk szerint dekorálhatunk pomponokkal. A forgóasztalt az alapgyűrű felhelyezésére használt részre állítjuk, majd a présbe töltjük a pompont. A zászló megfelelő helyét az alapgyűrűre tesszük, majd lenyomjuk a prést. A pompon a zászlóra kapcsolódik, vidám és egyedi hangulatot kölcsönözve a Good Vibes feliratú jelzőeszköznek. 

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

Nem ejtettünk eddig szót a függő készítés módjáról. Nos, ahhoz, hogy látványos függődíszt készíthessünk, szükségünk lesz a függőalapra, valamint egy zsinórra. A pompont a szokott módon elkészítjük, azaz a présbe helyezve belenyomjuk a függőalapba Ezt követően az alapon található lyukba elhelyezzük a zsinórt. 

 

Ezzel a különleges alappal cipőfűzőnket is dekorálhatjuk, amennyiben a vastag lyukon keresztül felfűzzük lábbelink fűzőjére. 

 

A remek készlet iskolás kortól ajánlott, szülői segítséggel kisebb csemeték is boldogulhatnak, vigyázzunk azonban, mert az apró alkatrészeket a legkisebbek lenyelhetik!

 

A csajok a cuki szettel ékszereket, díszeket készíthetnek saját maguknak, barátnőjüknek vagy családtagjaiknak. Kiváló választás az alkotni vágyó lányok számára. 

 

Bővebb információ a termékről

 

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!  

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

 

PomPom Wow!  PomPom Wow!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!