A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Az alkotás vágya minden csemetében ott lapul. A So Glow DIY - Fényvarázs Stúdió és Mini fényvarázs készlet elsősorban általános iskolások számára készült.

Ekkor a gyerekek már elég nagyok ahhoz, hogy fegyelmezetten csinálják végig az egyes lépéseket, ugyanakkor lenyűgözi őket a világító lámpás, a csillámló flitter és a bájos meglepetés figura. 

A Fényvarázs Stúdió három műanyag üveget tartalmaz, egy nagyobb türkiz színűt tetővel és két kisebbet rózsaszín és lila tetővel. A színeknek jelentésük van, épp úgy, mint a hozzájuk tartozó matricáknak, melyek szintén a készlet részét képzik. 

 

kensho 2018 728

 

A zöld a harmónia, a kék az álom, a rózsaszín a szeretet, a türkiz a csend, a sárga a boldogság, míg a lila a kozmosz színe. Ehhez igazodnak az üvegek és a díszítésükre szolgáló matricák is. 

Minden üvegben megtaláljuk a ragyogáshoz szükséges hozzávalókat.

  • 1 csomag varázsport
  • 1 csomag konfettit
  • 1 csomag csillámport
  • 1 gumiból készült meglepetés figurát

A fénylő üveg elkészítéséhez nem kell más, csak víz. Töltsük meg az üveget vízzel, majd adjuk hozzá a csillámport, a konfettit és a varázsport. A Fényvarázs Stúdió segítségével keverjük meg alaposan.

A Fényvarázs Stúdiót, első használat előtt nekünk kell összeállítani, ám ez gyerekjáték. A lila tartót beleillesztjük a türkiz színű talapzatba, majd a keverőlapátot a lila tartó elejébe toljuk, és lezárjuk a forgatható karral.

Következhet a keverés és a varázslat. Miután az anyagok elkeveredtek a vízben, és a meglepetés figura is a helyére került, akár egy fénylő hógömbben, egymást kergetve kavarognak a flitterek és konfettik, miközben lágyan ringatózik apró barátunk a különleges anyagban.

Az üvegcsék aljában LED izzó található, ez biztosítja számunkra a varázslatot. Amikor megrázzuk az üveget, a lámpa felkapcsolódik, és fénnyel árasztja el a helyiséget. A tökéletes hatás érdekében a LED lámpa színváltós, így még csodásabb lesz a látvány.

A fel nem használt csillámport és konfettit a megfelelő tároló csövekbe helyezhetjük, melynek saját helye van a Fényvarázs Stúdióban.

Amennyiben úgy érezzük, nem volt elég a fénylő varázslatból, Mini Fényvarázs készlettel ismét átélhetjük a csodás. A készlet egy 10 centiméteres műanyag üvegcsét tartalmaz, mely a Fényvarázs Stúdióhoz hasonlóan minden szükséges alkatrészt tartalmaz. Amennyiben letekerjük az palack tetejét, kezünkbe vehetjük a matricát, mellyel a Fényvarázs külső részét díszíthetjük, valamint egy csomag csillámport, egy csomag konfettit, és egy meglepetés figurát. A készletekhez hat féle meglepetés tartozhat, mégpedig láma, unikornis, maci, cica, bálna, vagy sellő-cica.  

Elkészítéséhez használhatjuk a Fényvarázs Stúdiót, vagy elkeverhetjük bármely otthoni eszköz segítségével, melyet használat után gondosan elmosunk. 

A Mini Fényvarázs készlet hatféle színváltozatban kapható, így mindenki megtalálhatja a saját, és barátai ízlésvilágának megfelelő szetteket. 

A játék, tekintve, hogy apró részeket tartalmaz, 3 éves kor alatt nem ajánlott!

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

So Glow DIY - Fényvarázs So Glow DIY - Fényvarázs

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!