A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A népszerű Boribon, hogy vagy? és Adj egy pacsit, Boribon! társasok után a Boribon-rajongóknak megérkezett az Építs velem, Boribon!, egy élvezetes, szórakoztató fejlesztőjáték.

Építs velem, Boribon!

Boribon kiborította színes építőkockáit, és szeretne egy szép házat, kisautót vagy hajócskát építeni a kis kék mackójának.

A játék célja: A játékban a játékosok a nyolc dobókockából tornyot építenek, és aki a legügyesebb, az veheti el jutalmul a legtöbb építőelemet. Ám építőkockát csak az tud szerezni, aki ügyesen pakolja egymásra az 1-3-ig bepöttyözött dobókockákat a toronyba, melyre sosem rakhatunk kisebbet, mint az előző játékos... Időnként kockáztatni kell - újradobjuk-e a megmaradt kockákat, vagy megelégszünk a kisebb, de biztos jutalommal -, és arra is figyelni kell, hogy fel ne boruljon a torony, hiszen ebben az esetben semmit nem kapunk. A legügyesebb játékos jutalma pedig 1 vagy 2 építőelem lesz. Akinek legelőször sikerül 7-et összegyűjteni, ahhoz költözik be a kék mackó!
A játék több körből áll, újra meg újra felépítjük, aztán leromboljuk a tornyot, s kezdjük elölről, míg valakinek össze nem gyűlt a 7 építőelem a lapján.

Az új Boribon játék lényege tehát az építésen kívül, hogy minden körben meg kell hoznunk egy apró döntést: kockáztatunk a nagyobb nyereség érdekében, vagy sem – és ehhez még ráadásul ügyesnek, okosnak és szerencsésnek is kell lennünk! A legkisebbek számára a játékot kétféleképpen is lehet egyszerűsíteni, így valóban élvezetes szórakozást jelenthet az egész családnak.

A tervező, Lencse Máté játékpedagógus egyedi, különleges társasa észrevétlenül, komplex módon fejleszti az ügyességet és készteti a kicsiket egyszerű döntések meghozatalára, miközben élvezettel, kreatívan építgetnek.

Taktikai és ügyességi társasjáték 3 éves kortól, 15 perc játékidő, 2-4 fő részére

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!