A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Barbie FashionA Manóprogram mindenre elszánt csapata ezúttal arra vállalkozik, hogy bemutassa nektek a Barbie babák egyedi szépségét és azt a varázslatos képességét, hogy a csemeték számtalan élethelyzetben el tudják helyezni ezeket a nem mindennapi babákat.

 

A Barbie Fashionistas feliratú dobozból egy szőke, göndör hajú leány tekint ránk, kedves, kerek pofival, azúrkék szemekkel, és visszafogott nappali sminkkel csábítva játékra a kicsiket.

 

A habkönnyű, műanyag testet babarózsaszín-fehér ruha takarja, de lássuk közelebbről is mi az, ami a légies megjelenést sugározza. A ruha felsőrésze fehér csipkéből készült, melyet derék fölött halványkék öv választ el a rózsaszín szoknyarésztől. A fehér, absztrakt virágokat idéző minta tökéletes összhangban van a csipke motívumával. A pántos szandál az öv színéhez igazodik, épp úgy, mint az ezüst nyakék, mely hátul nem kapcsolódik össze, ennek köszönhetően a lurkók egy könnyed mozdulattal levehetik, vagy felhelyezhetik.

 

A pántos ruha, és a nyitott lábbeli ideális nyári viselet, így gyermekünk számtalan új szituációba helyezheti el kedvencét. Mindegy, hogy Barbie barátaival indul közös sétára, vagy fagyizni a parkba, netalán ellátogat az Állatkertbe, a lényeg a kiváló szórakozás, és a fantázia fejlesztése. A móka akkor válik teljessé, ha csemeténk barátaival együtt kelti életre divatbabáját.

 

A Barbie Fashionista babák ruhatára egymás között felcserélhető, így még több élethelyzetben találkozhatunk a csinos leányzóval.



Barbie Fashion     Barbie Fashion

 

 

Barbie Fashion    Barbie Fashion

 

Barbie Fashion    Barbie Fashion

 

Barbie Fashion    Barbie Fashion

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!