A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Barbie Fashionistas 16Kék szemek, csinos pofi, vörös haj vagány, aranyszőke melírrel. Elsőként ezek a külső jegyek ragadják meg azt a szemlélőt, aki a Barbie Fashionista babák közül a feltűnő, türkizkék Glam Team mezt viselő csajszit meglátja.

 

A dobozból kiszabadítva, máris megcsodálhatjuk új kedvencünk különleges szépségét. Az enyhén kiszélesedő pisze orra, a rózsaszín telt ajak, és az arcon látható három anyajegy igazán egyedi divatbabává emeli választottunkat.

 

A lány ruhája, bár a sportosság jegyében született, színének és szabásának köszönhetően, valódi csajos darab. A hátsó rész hosszított, kétoldalt pedig majdnem csípőig ér a hasíték. A magasított talpú, fehér tornacsuka szintén az imént említett kettősséget tükrözi. Választott babánk lábára lapos talpú modellek illeszthetők a Barbie Fashionista barátnők készletben kapható darabok közül. A szettet, a Love feliratú gyűrű teszi teljessé.

 

Barbie Fashionistas 16

 

Az egyedi, vörös hajú Barbie Fashionista divatbaba testrészei műanyagból készültek, karjai a vállaknál elhelyezett csuklók segítségével széttárhatók. A lábak csípőnél szintén mozgathatóak, így sportos babánk terpeszállásba is állítható.

 

A kollekció valamennyi tagja arra született, hogy a kislányok újabb és újabb szituációba helyezzék el őket, ennek köszönhetően a babák ruhatára jól variálható egymással. Gardrób szerkényeket elő, lássuk hogyan fest a hölgy rövid nadrágban és trikóban, vagy egy habkönnyű nyári ruhában!     

 

Barbie Fashionistas 16    Barbie Fashionistas 16

 

 

Barbie Fashionistas 16    Barbie Fashionistas 16

 

Barbie Fashionistas 16    Barbie Fashionistas 16

 

Barbie Fashionistas 16    Barbie Fashionistas 16

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!