A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A világ számos középiskolája között akad reál és humán irányultságú, olyan, amely a testnevelésre fekteti a hangsúlyt, vagy éppen a zenei tanulmányokat helyezi előtérbe. Olyat azonban, ahol a legendás lények utódai tanulnak, csupán egyet találunk. A Monster High falai között cseperedik többek között Drakula gróf lánya, Frankenstein csemetéje, és a Jeti gyermeke is. E kivételes intézményben tanul Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya is. A Monster High animációs filmek legújabb, egész estés történetében ezúttal Lagoonáé a főszerep.

 

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

 

A tengeri szörny gyermeke minden igyekezetével azon fáradozik, hogy eltitkolja tánctudását, nehogy fény derüljön szörnyű lámpalázára. Ám Toralei jóvoltából az egész iskola tudomást szerez Lagoona félelméről, emiatt a lányok alaposan hajba kapnak. Civódás közben Toralei a medence kavargó vizébe pottyan, így csak Lagoonára számíthat, aki nem tétovázik, a vérmacska után veti magát. Ezt nem nézhetik tétlenül Lagoona barátai sem, akik sorra merülnek alá a Rémséges mélységbe. A zuhanás közben csodálatos átalakuláson mennek keresztül, így mire elérik a feneketlen mélységet, valamennyien tengeri lényekké alakulnak. Lagoona, aki nagyon kötődik a vízi életformához csodás halfarokra tesz szert. Ezt követően pedig sebes uszonycsapásokkal érkezik a Manóprogram csapatához, hogy a talpraesett, barátságos lány Nektek is bemutatkozhasson!

 

 

A tengeri szörny lányának első és legszembeszökőbb képessége, hogy sellőfarkát felhajtva képes saját uszonyán megállni. Elkötelezett rajongók, a korábbi Monster High filmekből tudhatják, hogy Lagoona kedvenc színe az óceán kék. Ez a rajongás határozza meg a baba ruhájának és kiegészítőinek alapszínét is. Az izmos halfark sötétkék, míg a kecses farokúszó valamivel halványabb, áttetsző színben pompázik. A csípő tájékon látható minta az élénk rózsaszín korallnyaklánc árnyalatához igazodik. A gyöngyökből álló nyakék majdnem a derékvonalig ér. A gyöngysort vízililiom rögzíti a nyaknál. A sötétkék felsőrész hátul tépőzárral kapcsolódik össze. Lagoona hátán mozgatható hátúszó található, mely sötétben fluoreszkál, azaz fényt bocsát ki. Az uszony igény szerint kipattintható a helyéről. A lány rúzsa, és melírcsíkjai teljes összhangot alkotnak uszonyával. A kék tincsek rózsaszín fürtökkel egészülnek ki, melyek a szemhéjpúderrel alkotnak mesés összhatást. A mindig szabadon lobogó hajkorona ezúttal sportos lófarokban végződik.

 


 

Lagoona vízi életmódhoz alkalmazkodott kezein úszóhártyát találunk. A baba válla, könyöke és csuklója mozgatható, így képes könnyed, kecses mozdulatokat végrehajtani.

 

A Monster High hitvallása: Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon! A Rémséges mélység szeretni való karakterei izgalmas játékra csábítják a srácokat. A képzelet szabad szárnyalása és a szituációk megelevenítése közben a gyerekek közelebb kerülnek világunk sokszínűségéhez.

 

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

 

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

 

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

 

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

 

Monster High - Lagoona Blue  Monster High - Lagoona Blue

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!