A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Aranyhaj - HasbroIsmeritek az Aranyhaj és a nagy gubanc című Disney mesét? A rendkívül bájos történet szerint a Napból leesik egy darab, melyből varázslatos, aranyvirág sarjad. A növénynek gyógyító és fiatalító hatása van, melyről csak a vén banya, Gothel tud. Igyekszik is mindent elkövetni annak érdekében, hogy az örökifjúság forrása csak az övé maradjon. Egy napon azonban, a királyság uralkodójának szüksége lesz a virágra, mert a várandós királyné súlyosan megbetegszik. A varázslatos növényből készült főzettől a felséges asszony meggyógyul, és egészséges leánygyermeknek ad életet.

 

A vén banya hamar rájön, hogy a virág bűvös ereje Aranyhaj fürtjeibe költözött, ám ha azt levágja, elveszti varázserejét. Mit mást tehet a vénasszony? Magával viszi a kis hercegnőt, és a világ elől elzártan, lányaként neveli egy toronyban.

 

Az idő múlásával azonban a csecsemőből 18 éves hölgy lesz, akit hajt a kíváncsisága, és mind szűkebbnek érzi a toronyszobát. Egy napon betoppan az életébe Flynn Rider, a körözött bűnöző. No nem kell megijedni, a bárdolatlan modor alatt arany szívet találunk.

 

A kis hercegnő felkerekedik hát, hogy megízlelhesse a szabad életet, és kiderítse, milyen kapcsolat fűzi őt a titokzatos, égő lámpásokhoz.

 

A bátor, és kalandvágyó hercegnő különleges kiadásban érkezett a Manóprogram csapatához, nyissuk fel hát az átlátszó csomagolást.

 

A 30 centiméteres baba magán viseli a rajzfilmből megismert hercegnő valamennyi vonását. A hatalmas zöld szemek, és a pisze orr tökéletes hasonlóságot eredményez a filmbeli karakterrel. A világos szőke hajzuhatag a vádli közepéig ér. Selymes tapintása Aranyhaj dús, és egészséges fürtjeire emlékeztet.

 

A ruhán, melyet a hercegnő magára öltött, többek között a királyság jelképét, és Paszkál képmását is megtaláljuk. Ám ami ennél is különlegesebbé teszi az említett darabot, az a mágikus tulajdonság, melyet a készletben elhelyezett varázsecsettel hívhatunk elő. A barna nyelű ecset végén dugót találunk. Ezen a ponton tölthetjük fel vízzel a speciális eszközt.

 

Az ecset pamacsos végén szivacsot helyeztek el, mely a vizet magába szívja. Amennyiben a pemzli ezen végét végigvezetjük a ruha fehér felületén, kirajzolódik Aranyhaj leghőbb vágya. Amint a szoknya száradni kezd, a minta egyre halványabb lesz, végül eltűnik a szemünk elől. Amennyiben újra elő kívánjuk hívni, elegendő a vizes ecsetet végighúzni a fehér felületen.

 

 

A mágikus ruha levehető, átcserélhető. Ugyan ez igaz a lány lila topánkákra is. A baba karja széttárható, forgatható, csípője oldal irányba, valamint előre és hátra mozgatható.

 

Aranyhaj egy rendkívül bájos hercegnő, aki valamennyi kislány szívét megdobogtatja.

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

 

Aranyhaj  Aranyhaj

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!