A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Pöttöm Borsóbabák, nevükhöz hűen, borsóhüvelyben érkeznek. A borsóhéj gumiból készült, nagyon hasonlít a valódi növényhez. A hüvelyben rejtőző zöld szemeket épp úgy kell kipattintani, ahogy az igazi borsószemekkel tennénk. Az előre kialakított lyukon át tudjuk kiemelni a tojás nagyságú zöld golyókat.

 

Pöttöm Borsóbabák  Pöttöm Borsóbabák

 

Összesen három gömb gördül elénk. Az első burkot felfeszítve egy bájos kislányt, Monicát vehetjük kezünkbe. A masnis kislány kezei és lábai mozgathatók, valamint feje is forgatható.

 

A következő borsószemben bájos rózsaszín kalapot, valamint tányért és kanalat találunk. (A kiegészítők Pöttöm Borsóbabánként eltérőek.) A készlethez mellékelt születési bizonyítványon megadhatjuk a Borsóbaba nevét és születési dátumát. 

 

A harmadik gömbben ruhácskát találunk új barátunknak. 

 

 

Amennyiben a srácok nem szeretnék felöltöztetni Monicát, nyugodtan magukkal vihetik a fürdőkádba kis barátjukat, ahol újabb móka várja őkat. Monica nyitott száján át ugyanis vizet szívhatunk fel, és a fej összepréselésével egyenes sugárban ki is fújhatjuk azt pancsolás közben. 

 

Összesen 24 féle baba kerülhet a birtokunkban, közel 40 féle kiegészítővel. 

 

Játék végén a Borsóbabát és apró tárgyait visszahelyezhetjük a golyóba, melyet biztonságosan tárolhatunk a borsóhéjban. A borsóhüvely mindkét végén lyukat találunk, ezek segítségével több héjat is összekapcsolhatunk, vagy táskánkra fűzhetjük, hogy mindig kéznél legyen a készlet. 

 

Az ötletes és bájos, tavaszi/nyári hangulatot árasztó Borsóbabák gyorsan a kislányok szívébe lopják magukat. 

 

Pöttöm Borsóbabák  Pöttöm Borsóbabák

 

Pöttöm Borsóbabák  Pöttöm Borsóbabák

 

Pöttöm Borsóbabák  Pöttöm Borsóbabák

 

Pöttöm Borsóbabák  Pöttöm Borsóbabák

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!