A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Smooshy Mushy: Bentos figurák A lányok mindig is rajongtak a cuki apróságokért, így minden bizonnyal gyorsan szívükbe zárják a Modell & Hobby legújabb kisállatait, a Smooshy Mushy Bentos figurákat. A rózsaszín készletben egy cuki kutyus üldögél, egy hamburger tetején. 

 

A kis jószág különlegességét a benne lévő töltőanyag adja, mely a puha figura összenyomását követen fokozatosan nyeri vissza eredeti alakját. 

 

A puha tapintású kutyushoz egy tárolót is kapunk, melyen kényelmesen elhelyezhetjük új barátunkat. A kisebb rekeszekbe is lapul meglepetés, cseresznyével ékesített tejszínhab és egy fini mangó. 

 

Annak érdekében, hogy a legkisebb Smooshy Mushy-kat is magunkkal tudjuk vinni,  csokiturmixos üveget találunk a készletben. Teteje elvehető, így a kis mangó vagy a tejszínhab belehelyezhető benne. 

 

Amennyiben nem szeretnénk ilyen apró helyre kényszeríteni barátainkat, a szettben elhelyezett láncra fűzve felakaszthatjuk őket a táskánkra. Természetesen a láncot a csokiturmix-tárolóra is felfűzhetjük, így biztonságos kuckóban szállíthatjuk a kicsikéket. 

 

A cuki kutyuson kívül választhatunk mosómacit pizzával vagy a rókát burritoval. Természetesen ezekhez a szettekhez is kapunk két kis figurát, egy tárolót és egy tálcát. Amennyiben szeretjük a meglepetéseket, választhatjuk a Smooshy Mushy: Jégkrémek meglepetés figurákat is.

 

 

A bájos figurák illatos változatban kerülnek a csomagokba, mely még ellenállhatatlanabbá teszi a vidám karaktereket. 

 

 Smooshy Mushy: Bentos figurák   Smooshy Mushy: Bentos figurák

 

Smooshy Mushy: Bentos figurák   Smooshy Mushy: Bentos figurák

 

Smooshy Mushy: Bentos figurák   Smooshy Mushy: Bentos figurák

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!