A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Minden csemete vágyik egy pihe-puha plüssállatra, mely az otthon illatát árasztó selymes bundájával átsegíti őket az álmok földjére. A Modell & Hobby valódi Édes álom plüssbaráttal kedveskedik a lurkóknak, hiszen a Nici címkével ellátott mackó minden porcikája erre a fontos feladatra készült. 

 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

 

A 38 centiméteres plüssfigura társaihoz képest súlyos egyéniség, köszönhetően a fenék részen elhelyezett polisztirol gyöngyöknek. A puhaságán természetesen ez mit sem változtat, ám a gyöngyöcskéknek köszönhetően macikánk biztosan ül popsiján, nem dől el, mint hagyományos társai. 

 

Karba vétel során kényelmes fogás esik a csepp formájú testen, miközben a karok könnyedén hullanak oldalra. A lábakról ugyanez nem mondható el, hiszen a polisztirol gyöngyöket itt is megtaláljuk, ennek köszönhetően a lábak határozottan lógnak lefelé.

 

 

Mackókánk csíkos body-t visel, melyen holdacska jelzi, mi is az ő hivatása. A ruhadarab nem levehető, a hátsó rész a mackó testének részét képzi. 

 

A ruhácska anyagához igazodik álomhozó barátunk fülének belseje, valamint hálósapkája. Hatalmas szemeivel gyorsan belopja magát a gyerek szívébe. A varázslat pedig csak most következik, hiszen ahhoz, hogy igazán hitelesen mondhassuk gyermekünknek, "Eljött a lefekvés ideje", kis barátjának is nyugovóra kell térnie. Egy mozdulat, és a kismackó máris alszik. Hogyan? A sapka peremét szemére húzzuk, így ő is lehunyja pilláit, és békés szendergésbe kezd, egészen addig, amíg el nem jön az ébredés ideje. Ekkor egy határozott mozdulattal felhajtjuk a sapit, és ismét előtűnik a bozontos buksi. Kezdődhet a játék, és ha eljön a lefekvés ideje, az Édes álom plüssbarát nem hagyja cserben a srácokat, puha testével, és az otthon illatát árasztó bundájával átsegíti őket az álmok földjére. 

 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

 

Édeálom Plüssbarát  Édeálom Plüssbarát

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!