A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A plüssből készült bájos állatkák sokáig rabul ejtik a srácok szívét. Az otthon illatát és békéjét árasztó puha gombócok megnyugvást hoznak számukra. Éppen ezért a választék finoman szólva bőséges. A témában elmerülve, a Manóprogram olyan szőrös pajtikra lelt, akik különleges képességükkel észrevétlenül fejlesztik a gyerekek non-verbális, ezen keresztül pedig emocionális képességeit. 

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

A Modell & Hobby által forgalmazott bájos Grimasz pajtik mimikája ugyanis megváltoztatható, ezáltal sokféle érzelem kifejezhető általuk. Lehetnek mérgesek, vidámak, rémültek, vagy riadtak. Ahogy a csemeték megelevenítik az egyes érzelmeket, észrevétlenül fejlesztik non-verbális képességeiket. Az érzelmek kifejezése, és megértése fontos lépés, ahhoz, hogy helyesen értelmezzék társaik reakcióit, ezzel együtt pedig hatékonyan alakítsák ki társas kapcsolataikat. A fent leírtakból a csemeték természetesen csak a vidám perceket érzik, miközben játszva fejlődnek. 

 

A vidám Grimasz pajtik hétféle változatban és két méretben bűvölik el a srácokat. A kisebb, útitárs méretű barátok 12 centiméteresek, míg az ölelni való nagyobb pajtik 30 centiméter magasak. 

 

A különböző fajtájú állatkák között találunk két féle kutyust, dínót, majmot, nyulat, malacot, és oroszlánt. Ennek köszönhetően minden csemete megtalálja a saját ízlésének megfelelő játszótársat. 

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

 

A Manóprogram egyik nagy kedvence a türkizkék dinó lett. A triceratops, a többi Grimasz pajtihoz hasonlóan, szemöldöke és alsó ajka drótot rejt. A hajlítható huzalnak köszönhetően kis barátunk számtalan érzelmet képes megeleveníteni arcán. Attól függően, hogy milyen irányba hajtjuk a száját, és a szemöldökét, képes mérges, csodálkozó, vidám, gondolkodó, vagy kétségbeesett arckifejezést magára ölteni. Mozgatható nyelvével további szituációk kelthetők életre. A 30 centiméteres dínó lábacskája valamivel részletgazdagabb, mint 12 centiméteres társáé. 

 

Szintén azonnal szívünkbe zártuk a narancssárga majmot, aki a maga 30 centiméteres testhosszával, valamint a további 20 centiméter hosszú végtagjaival igazi mókamester. Nehéz elképzelni, hogy majmocskánk goromba ábrázatot ölt, de a Grimasz pajtikkal ez is lehetséges. A vidáman kacagó főemlős, méretének köszönhetően, ideális hálótárs lehet. 

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

A barna-fehér kutyus kétféle méretben került a Manóprogram csapatához, így hamar észrevehető a két jószág között a különbség. Nagyobb ebünk fülében is végigfut a fent említett huzal, így lehetőségünk van még részletgazdagabb érzelemkifejezésre. 

 

Apró társa is épp oly szeretnivaló. A két tenyérnyi pajti épp ideális méretű ahhoz, hogy a srácok magukkal vigyék kalandjaikra. 

 

Utoljára hagytuk nyuszi komát, aki szürke fehér színével igazi húsvéti barát. Bár tojást nem hoz, mosolyt minden bizonnyal jócskán osztogat majd. Égnek meredő fülei, és rózsaszín orra igazán ellenállhatatlan. A szintén 12 centiméteres Grimasz pajti remek útitársa lehet a gyerekeknek. 

 

Tapasztalataink alapján a kiváló minőségű plüss figurák rendkívül puhák és selymesek. Az arcukban elhelyezett drót segítségével valóban rengeteg érzelem megeleveníthető általuk, így a gyerekek mindig az aktuális játék hangulatához igazíthatják kis barátaik arckifejezését. 

 

Grimasz Pajtik 12cm

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik


Grimasz Pajtik 30cm 

 

 Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik

 

Grimasz pajtik  Grimasz pajtik 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!