A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Patkány futamSenki sem szereti a szemtelen rágcsálókat a portája körül. Ha feltűnik egy torkos kisegér, vagy egy éhenkórász patkány, egy tisztességes gazda, vagy gazdasszony seprűt ragad, és üldözőbe veszi az éléskamrák rémét. Bár furcsának tűnhet az ötlet, de ha nem rendelkezünk saját, üldözni való patkánnyal, akár be is szerezhetünk egyet, hogy csemetéinket lefárasszuk kissé.

 

A rágcsáló színes dobozban érkezik, és mindjárt két seprűt is kapunk hozzá, egy pirosat és egy zöldet. Ezen eszközök közül mindenki kiválaszthatja a saját ízlésvilágához legközelebb álló harci szerszámot.

 

A kétmaroknyi jószág 4 darab ceruzaelemmel működik, mely nem tartozik a készlethez. A patkány hasán három állású kapcsolót találunk. Alap esetben érdemes OFF állásba kattintani, így nem kell attól tartanunk, hogy a csíntalan állat esetleg elszelel. I-es fokozatban épp oly szélsebesen száguld el, mint amikor II-es üzemmódba váltunk. A különbséget az adja a két fokozat között, hogy hányszor kell eltatálnunk a győzelemhez az éléskamrák rémét. 

 

A bemelegítő játék során négy ütést kell mérnünk a fel, s alá szaladgáló rágcsáló hátára, egészen pontosan az ott elhelyezett nyomógombra. Vinnyogó hang jelzi, ha sikerrel jártunk. Ám vigyázat, ha nem vagyunk elég gyorsak, azaz, ha 20 másodperc alatt nem sikerült a művelet, a kis bestia hangos kacagásban tör ki. De ne legyünk ennyire pesszimisták, miért ne sikerülne négyszer hátba vágni patkányunkat? Amennyiben valóban sikerrel jártunk, ellenfelünk sírva fakad, és a fordulót mi nyertük meg.

 

 

Nehezíthetjük a játékot azzal, hogy II-es fokozatba kapcsolunk. Ekkor már hatszor kell a rágcsálóra lesújtani a győzelemhez. Nem könnyű, de természetesen nem is lehetetlen.

 

Amennyiben új partit szeretnénk játszani, a patkány hátán elhelyezett gomb lenyomásával ismét mozgásba lendül a jószág, és újra üldözőbe vehetjük.

 


 

 

Tapasztalataink alapján a kis rágcsáló szőnyegen is fürgén mozog, ám a nagyobb szintkülönbségek útját állhatják, így mindenképpen érdemes nagyobb, egybefüggő területen használatba venni, hogy ne legyen fennakadás a játék során.

 

A játék óvodás kortól nyújt szórakozási lehetőséget a srácoknak. A vidám kis rágcsálót minden bizonnyal gyorsan szívükbe zárják a gyerekek.


Patkány futam  Patkány futam

 

Patkány futam  Patkány futam

 

Patkány futam  Patkány futam

 

Patkány futam  Patkány futam

 

Patkány futam  Patkány futam

 

Patkány futam  Patkány futam


Patkány futam  Patkány futam

 

Patkány futam  Patkány futam

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!