A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Fidget Spinner nevű őrület szépen lassan mindenhová begyűrűzik, legyen szó az iskolapadról, vagy a munkahelyekről. A szerkezet lényege, hogy egy fém tengely segítségével mozgásba hozunk három lapátot, mely sebesen forog körbe. 

 

Fidget Spinner - Hasbro

 

A relaxációs, stressz levezető hatáson túl, különböző mutatványok elvégezésére is alkalmas a forgó eszköz. Mutató-, és hüvelykujjunk közé fogva megforgatjuk a lapátokat, majd igyekszünk úgy szétnyitni ujjainkat, hogy hüvelykujjunkon továbbra is forogjon a szerkezet. Először nem egyszerű egyensúlyban tartani a Fidget Spinnert, ám egy kis gyakorlással látványos eredményt érhetünk el. 

 

Amikor a fenti mutatvány már jól megy, jöhet a nehezítés. A levegőbe hajítva elkaphatjuk a másik kezünkkel a forgó Fidgetet. Ez bizony már nem könnyű, de gyakorlással ez sem lehetetlen. Sőt, idővel még magasabbra, még távolabbra tudjuk repíteni anélkül, hogy leállna a forgás. 

 

Fidget Spinner - Hasbro  Fidget Spinner - Hasbro

 

A Hasbro ikonikus figuráival is beszerezhetőek ezek a remek szerkezetek. A My Little Ponyk közül Pinke Pie, és Rainbow Dash képmásával díszített, 7 centiméter magas Fidget Spinner fémből készült, kiválóan forog, és persze igazi csajos darab.

 

 

Pinkie Pie rózsaszín Fidgete a póni szépségjegyével díszített, azaz megtalálható rajta a három színes lufi. A fennmaradó két lapáton piros korong található, így forgás közben vörös alapon sárga és kék csík látható. Pinkie Pie kobakja természetesen mozdulatlan marad forgás közben, így igazán bájos látvány tárul elénk. 

 

Rainbow Dash vagány kék alapot kapott, melyen megtalálható a felhő és a szivárvány, mely Rainbow Dash szépségjegye, valamint egy sárga, és egy piros folt. A színkavalkádnak köszönhetően szivárványszínben siklik körbe a Fidget Spinner lapátja. 

 

Annak érdekében, hogy a fiúk se maradjanak ki a mókából, Transformer robotok képmásával ékesített Fidget Spinnereket hoztunk számukra. 

 

A sárga színű szerkezeten Bumblee Bee képmása látható. A lapátokat fekete kerék díszíti, melyen szürke dísztárcsa látható. Amennyiben sebesen körbeforgatjuk, a fekete minta élesen elválik a sárga keretből, igazán látványos összhatást eredményezve. 

 

Optimus Prime kék-piros színösszeállítása, valamint a középpontban található marcona arc vagány külsőt kölcsönöz a Fidget Spinnernek. A gyors pörgés, és a tökéletes egyensúly látványos forgást eredményez.

 

A Hasbro által kínált Fidget Spinnerek masszívak, szépek. Kialakításuknak köszönhetően könnyű mozgásba hozni, mert a lapátok oldalán bütyköket találunk, így igazán kényelmes mozgásba hozni. Ha pedig egyszer belendül, több mint 2,5 perces forog a látványos szerkezet. 

 

Fidget Spinner - Hasbro  Fidget Spinner - Hasbro

 

Fidget Spinner - Hasbro  Fidget Spinner - Hasbro

 

Fidget Spinner - Hasbro  Fidget Spinner - Hasbro

 

Fidget Spinner - Hasbro  Fidget Spinner - Hasbro

 

Fidget Spinner - Hasbro  Fidget Spinner - Hasbro

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!