A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Twister a HasbrotólA Twister nevű ügyességi játék évtizedek óta hódít a gyerekek és a felnőttek körében. A játék menete viszonylag egyszerű. A Pörgető mutatójának megforgatását követően végrehajtjuk a korongon látható utasítást. Az utasítás vonatkozhat a kezünkre, vagy a lábunkra. Ennek megfelelően a megadott végtagunkat az egyik színes körre, vagy a levegőbe helyezzük. Ugyan milyen egyszerű? Vagy mégsem? Lessünk bele a Twister feliratú dobozba, és próbáljuk ki!

 

A csomagban 2 négyzetméteres, egészen pontosan 115 centiméter széles, és 175 centiméter hosszú, műanyagból készült szőnyeget találunk. Ezen a felületen, hosszanti irányban foglalnak helyet azok a korongok, melyekre végtagjainkat kell majd a játék során helyeznünk. Mind a 4 színből 6-6 pöttyöt találunk. A foltok átmérője 18 centiméter, a köztük lévő távolság pedig 10-10 centi. A pettyek mérete és elhelyezkedése lehetővé teszi, hogy felnőttek is beszálljanak a játékba, feltéve persze, ha elég fittek, és energikusak ehhez az embert próbáló társasjátékhoz. 

 

A különböző testhelyzetek felvétele ugyanis megköveteli a megfelelő állóképességet, hiszen az egyes pozíciókat nem elég felvenni, meg is kell tartani azokat, egészen addig, amíg ismét ránk nem kerül sor. Az pedig, hogy újra forog a kerek, nem biztos, hogy segítséget jelent számunkra. Végtére is, hiába tehetjük le bal karunkat, ha cserébe fel kell emelnünk a jobb lábunkat.

 

A Twister klasszikus kiadása új mozdulattal egészült ki. A megcsavart ruhát ábrázoló ikon lehetőséget biztosít arra, hogy mi magunk mondhassuk meg, hogy a soron következő játékos milyen mozdulatot hajtson végére. Ilyen lehet például, hogy érintse meg a saját orrát, vagy egy másik játékos bokáját. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határt. 

 

A játékosoknak tilos a lábukkal, vagy a könyökükkel megérinteni a szőnyeget. Aki megszegi ezt szabályt, kiesik a játékból. Annak a résztvevőnek is el kell hagynia a szőnyeget, aki eldől. A fordulót az a játékos nyeri, aki utoljára marad versenyben. 

 

A Twister egy kiváló erőnlétnövelő játék, mely leköti a csemeték felesleges energiáit, miközben memorizálhatják a színeket, valamint az irányokat. A kiváló minőségről a Hasbro cég gondoskodik.

 

Twister a Hasbrotól  Twister a Hasbrotól

 

 

Twister a Hasbrotól  Twister a Hasbrotól

 

Twister a Hasbrotól  Twister a Hasbrotól

 

Twister a Hasbrotól  Twister a Hasbrotól

 

Twister a Hasbrotól  Twister a Hasbrotól 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!