A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Smashers

 

8 piros labda várakozik a Formatex által forgalmazott átlátszó csomagban. Vajon mire való a gömbök hada? Nyissuk fel a dobozt, és lássuk!

 

A műanyagból készült labdákon Smashers felirat olvasható. A gömb zörgő hangot ad, ha megrázzuk. Vajon mit rejt a belseje? Amennyiben földhöz vágjuk új szerzeményünket, feltárul a titok. A labda belsejéből gumi figura kerül elő. A nyolc bábu épp kitesz egy csapatot. A különféle sportágakhoz kapcsolódó karakterekkel izgalmas mérkőzést vívhatunk a Smashers csapatbusz segítségével. 

 

A piros járgányhoz rögtön két Smashers figurát is kapunk, melyet a fent leírt módon, a földhöz vágott labdákból nyerhetünk ki. Ha pedig széthajtjuk a busz oldalát, szuper, füves focipályát kapunk. A bal oldalon kézzel és szemmel ellátott kapuval, a jobb oldalon Smashers feliratú kilövővel felszerelve. Természetesen utóbbiba helyezhetjük el a rendelkezésünkre álló figurák valamelyikét, és célozhatunk vele a kapuba. Azt, hogy a legjobb csapat a kerekded formákból, vagy a hosszúkás idomokból áll össze, még nem tudhatjuk, csak ha próbára tetsszük kedvenc karaktereinket. 

 

Összesen 100 különféle figurára lelhetünk a gömbökben. Azt, hogy melyiket sikerült megszereznünk, a buszhoz mellékelt gyűjtőlapon jelölhetjük. Nagyobb gyerekek az erre szolgáló applikációt is használhatják kedvenceik nyilvántartására, melyet telefonjukra, vagy táblagépükre tölthetnek le. Az app segít abban, hogy követni tudjuk csapatunk alakulását. A meglévő játékosokkal további virtuális csatát vívhatunk a www.smashersworld.com oldalon. 

 

Smashers  Smashers

 

De térjünk vissza egy rövid időre a gyűjtőlaphoz, melynek hátoldalán 5 figura elhelyezésére találunk lehetőséget. A felállított játékosok karakter pontjaik alapján kelnek versenyre egymással. Az a résztvevő győz, akinek a legtöbb bábut sikerült megszereznie a játék során.

 

 

Az izgalmas mérkőzés után a figurák elhelyezhetőek az összezárt busz tetején, vagy a jármű belsejében, hogy itt pihenjék ki a meccs fáradalmait. 

 

A csapatbusszal, és a vidám figurákkal különféle szituációkat is életre kelthetnek a gyerekek, legyen szó fociról, baseballról, vagy boxról. Az izgalmas, kihívásokkal teli Smashers gyorsan elrabolja a gyerekek szívét. 

 

A Smashers challenge-ről itt olvashatsz bővebben:

 

https://jateksziget.hu/hirek/smashers-challenge

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

 

Smashers  Smashers

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!