A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Barbie pizzériájaMegszokhattuk, hogy Barbie minden szerepben otthonosan mozog, legyen szó nyomozásról, állatvédelemről, sportról vagy űrutazásról. Ezúttal a vagány lány pizzériában dolgozik. 

 

A méretes doboz átlátszó részén alaposan szemügyre vehetjük a készlet tartalmát. A csomagban mindent megtalálunk, ami egy ínycsiklandozó pizzához kell.

 

A három tégelyben található, kiváló minőségű gyurmából lehet elkészíteni a tésztát és a feltéteket. A pizza alapjául szolgáló barna színből kétszer annyit találunk, mint a feltétek elkészítéséhez szükséges fehér és piros színből. A tégelyeken egyedi, Barbie Dough felirat látható. A puha massza kellemes tapintású, élénk színű és kellemes illatú. Természetesen egészségre ártalmas anyagot nem tartalmaz. 

 

Ezekből a masszákból készíti el Barbie az ízletes pizzát. 

 

A készletben található munkapulton minden megvan, ami a sütéshez kell, a pizza formázótól, a kemencéig.

 

Elsőkét készítsük el a tésztát, majd helyezzük rá a szószt. Ezt egy barna gyurma golyóból és a tetejére nyomott kisebb, piros masszából tehetjük meg. A pizza formázóba helyezve csukjuk be a fedelet, majd nyissuk fel újra. El is készült a pizzaalap, melyen már az öntet és a feletét is helyet kapott. Már csak a sajt hiányzik, melyet a következő, rózsaszín reszelőből adagolhatunk a tésztára. 

 

Figyelmes szemlélő gyorsan megtalálja a pult alatt a barna kart, mellyel a tésztát áthúzhatjuk a következő munkaállomásra. Miután a reszelő tetejét levettük, helyezzünk apró fehér golyót a gépbe, majd a kart forgassuk el. Ekkor a sajt apró darabokban hullik a pizzára. 

 

Következhet az utolsó fázis, a sütés. A pult alatti karral tovább mozdíthatjuk a nyers tésztát és áthúzhatjuk a sütőbe. Amíg készül a finomság, vegyük elő a tányért, a pizzavágót és a hűtött italt. Választhatunk vizet vagy szívószálas üdítőt. A hűtő ajtaja nyitható és zárható, a palackok számára pedig polconként négy mélyedést találunk. 

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Amint kész a pizza, a rózsaszín lapáttal biztonságosan kiemelhetjük, majd a szeletelést követően tányérra tehetjük az ezüst színű pizzalapáttal. Az érintőképernyős kassza segítségünkre lesz a fizetendő összeg nyilvántartásában. Amennyiben a vendég otthon szeretné elfogyasztani a pizzát, papírdobozban helyezhetjük el a szállításhoz. 

 

 

Nem ejtettünk eddig szót bájos pizzapékünkről, aki menő, rózsaszín baseball sapkát, fehér pólót, zöld kötényt és kockás szoknyát visel. A cuki szett, meglepő módon, hátul tépőzárral összekapcsolt egyrészes ruha, így külön-külön nem tudjuk eltávolítani a ruhadarabokat. 

 

A szőke szépség derékig érő haját ezúttal copfban viseli. A diszkrét smink remekül illik a bájos ruhához.

 

Az ötletes szettben mindent megtalálunk, ami egy hétköznapi, ám közkedvelt szituáció életre keltéséhez szükséges. A jó minőségű gyurmák, a mindenapi életből merített pillanat és Barbie kedves karaktere játékra csábítja a srácokat. 

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

 

Barbie pizzériája  Barbie pizzériája

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!