A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Szerző: Bozsik Rozália
Kiadó: Tessloff Babilon Kiadó
Kötésmód: Puha borítású
Oldalszám: 28 oldal
Korosztály: 6-8 éveseknek

Rövid leírás: Már olvasni tudó gyerekeknek készült az Olvasóka 1.  - Rövid állatmesék. Az első és második osztályos gyerekek tudását fejlesztő könyv minden oldalán egy rövid állatmesét találunk, vele szemben pedig a szöveghez tartozó kérdéseket találjuk. 

Véleményünk a könyvről: Napjainkban egyre nagyobb hangsúlyt kap az értő olvasás kifejezés. Nem csoda, hiszen ahhoz, hogy fel tudjuk használni az olvasott szöveg információit, meg is kell értenünk azt. Az Olvasóka 1., játékos formában segíti a gyerekeket abban, hogy ne csak olvassák a szavakat, de figyeljenek annak értelmére. A történetek  többnyire néhány sorosak, így a betűkkel ismerkedő első osztályosok is örömmel olvassák el a történeteket.

A könyvben, többek között, az alábbi izgalmas mesékkel találkozhatnak a gyerekek:

  • A róka és a varjú
    A farkas és a sün
    A béka és a tehén
    A holló és a róka

A néhány soros mesék mesékkel kapcsolatban kiegészítő, összekötő, számoló, helyes választ kiválasztó, csoportosító, színező és rajzoló, valamint történetmesélő feladatokat találunk. 

A vidám rajzokkal illusztrált kiadvány remek választás az első és második osztályos gyerekek számára, mert játékos formában vezeti be őket az értő olvasás világába a srácokat. 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!