A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Világító orrú hóemberA Tündérlámpás elkészítésénél ejtettünk már szót a LED mécsesről, méltatva azon tulajdonságát, hogy hagyományos társával ellentétben, nem kell attól tartanunk, hogy használat közben tüzet okoz. Nos, elérkezett az idő, hogy egy új felhasználási módot mutassunk be nektek, mely remekül illik a téli hónapokhoz.

 

A hóember elkészítéséhez mindenképpen szükségünk lesz:

 

 

    • LED mécsesre

 

    • fekete alkoholos filctollra

 

    • anyagdarabra, szalagra, és/vagy zseníliadrótra

 

  • ragasztópisztolyra

 

A hóember arcának megalkotása nem igényel kézügyességet, annyi a dolgunk, hogy nagyjából egyforma méretű pontok segítségével kialakítjuk a két szemet, valamint a mosolygós szájat. Nem probléma, ha nem szabályos kör alakot készítünk, hiszen a széndarabokat hivatottak ábrázolni a fekete pontok.

 

Ezzel tulajdonképpen maga a hóember el is készült, ám a hidegre való tekintettel érdemes felöltöztetni kis barátunk. Készíthetünk neki fülmelegítőt zseníliadrótból, vagy fekete textilből apró kalapot. A sálat se felejtsük el, melyet az előkészített szalagból köthetünk a hóember nyakába. Végezetül ragasszunk akasztót a LED mécsesre, hogy otthonunk díszévé válhasson a melegséget sugárzó téli dekoráció.

 

Fotó: Pinterest

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!