A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Vége az iskolának, kezdődhet a nyári szünet! A Familyparkban, Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában garantált a kaland és a szórakozás. A magyar határtól mindössze 20 percnyi autóútra egy különleges vidámpark várja a látogatókat több mint 30 pörgő-forgó és száguldó attrakcióval!

Próbáljátok ki az Istenek hullámvasútját (Götterblitz) és a Patkánymalom (Rattenmühle) hullámvasutat vagy élvezzétek az utazást Leonardo repülő szerkezetén (Leonardos Flugmaschine)! Aki a nyugodtabb tempót kedveli, az meglovagolhatja a Malacpálya (Schweinchenbahn) egyik vicces kismalacát vagy egy traktoron ülve (Traktorbahn) róhatja a köröket a falusi gazdaság körül.

A Familypark a forró nyári napokon is önfeledt kikapcsolódást ígér. Az olyan vízi attrakciók, mint a Krokópálya (Krokobahn), a Repülő halak körhinta (Fliegende Fische) és a Vízmű (Wasserwerk) vízi játszótér garanciát jelentenek felfrissülésre és a vidám kalandokra. A park legújabb attrakciója, a Hódvár (Bieberburg) izgalmas utazásra csábít Pauli, a Hód otthonába. Egy fatörzsből kialakított csónakban ülve, vicces hódjeleneteket figyelhettek meg, mielőtt egy felvonó segítségével 17 méteres magasságba emelkednétek. Onnan 60 km/h-s sebességgel száguldhattok a mélybe, hogy egy hatalmas csobbanással landoljatok a vízzel teli medencébe. Itt garantáltan senki sem marad szárazon. A vízi attrakciók mellett a szabadidőpark számos kellemes, árnyékos helyet kínál, ahol megpihenhettek és falatozhattok egyet. A gasztronómiai élményekről több mint 18 vendéglátóhely gondoskodik.

Vásárolj utalványokat és ajándékozz örömet!

Szeretnél valakinek örömet szerezni a ballagása alkalmából? Akkor javasoljuk, hogy lepd meg egy Familypark-utalvánnyal. Ezeket gyorsan és egyszerűen megvásárolhatod az online áruházban és azonnal meg is kaphatod e-mailben. A megajándékozott az utalványokat a park pénztárában válthatja be belépőjegyekre, éves bérletre, de az utalvány a park éttermeiben vagy ajándéktárgyakra is felhasználható. További információ az alábbi honlapon: https://www.familypark.at/hu/utalvanyok/

Árak és nyitvatartás

A Familypark különlegessége, hogy csak 1x kell belépőt venni, ami után a vendégek szinte az összes attrakciót használhatják egész nap és annyiszor, ahányszor csak akarják! A napijegy 3 éves kortól 34 euróba kerül a park pénztárában, de az online áruházban akár 5 eurót is spórolhatsz személyenként!

Júliusban és augusztusban a park este 7 óráig tart nyitva, hogy a meleg nyári estéket a lehető legjobban kihasználhassátok!

További információ a szabadidőparkról és kínálatáról: https://www.familypark.at/hu/

FP Wassewerk cHafenscher Web 15

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!