A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

CRAZY5K Sprint Miskolc 2022.10.01.

Egy újabb őrült kaland idén ősszel Miskolcon! Idén újra Miskolcra érkezik a CRAZY5K Sprint!

Immár harmadik alkalommal találkozhattok a 2 km-es Felfújható Akadályfutással, ahol játék a mozgás! Hozd el a család apraja-nagyját és a barátokat is és vegyetek részt a legszórakoztatóbb futóversenyen! Az esemény helyszíne Decathlon Miskolc. A verseny 2 km futásból és 200 méternyi akadálypályából áll. A versenyzőknek garantált a sikerélmény, hiszen aki beér a célba, végfrissítőt és érmet is kap!

Ha nem tudod végigfutni a távot, akkor sem kell csüggedni, hiszen szabad a séta! Az őrült futás kezdete előtt egy 10 perces aerobikos bemelegítés vár rátok, hogy biztonságban vehessétek az akadályokat.

Majd pedig indul a móka, amit felnőttek és gyerekek is egyaránt élveznek! A kisebb versenyzőknél figyeljetek arra, hogy be kell töltenie a 6. életévét és cipőben el kell érje a 120 cm magasságot. Nevezzetek csapatban és ne hagyjátok ki a kedvezményeket sem! 4 fős csapatnak 5%, míg 8 fős csapatnak 10% kedvezmény jár, ami automatikusan érvényesül a nevezés során. Nevezés: www.crazy5k-sprint.com További információkért pedig kövessétek figyelemmel a Facebook eseményt.

NEVEZÉSI DÍJAK // HATÁRIDŐK

3890 Ft - augusztus 10.

4490 Ft - szeptember 14.

5000 Ft - szeptember 25.

A helyszíni nevezés csak korlátozott számban lesz elérhető.

Olvasd el ezeket is!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!