A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Familypark

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 m²-en kínál önfeledt szórakozást és izgalmas kalandokat az egész családnak. A burgenlandi St. Margarethenben található Familypark a Ruszti-dombvidék szívében fekszik és a Fertő tó körüli üdülőrégióban a családok egyik legkedveltebb célpontjának számít. 

Szórakozás az egész családnak 

A Familypark négy élményvilágában – a Meseerdő, az Élményvár, a Falusi gazdaság és a Kalandsziget tematikus részlegen – több mint 30 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára. Ezenkívül a forró nyári napokon izgalmas vízi attrakciók gondoskodnak a kellemes felfrissülésről.

A 2022 nyarán megnyitott Hódvár (Biberburg) vadvízi hullámvasút a szabadidőpark egyik legizgalmasabb attrakciója. A vendégek egy fatörzsből kialakított csónakban ülve, vicces hódjelenetek figyelhetnek meg, mielőtt egy felvonó segítségével 17 méteres magasságba emelkednének. Onnan 60 km/h-s sebességgel száguldhatnak a mélybe, hogy egy hatalmas csobbanással landoljanak a vízzel teli medencébe. Itt garantáltan senki sem marad szárazon. 

A park egy másik népszerű attrakciója az Istenek hullámvasútja (Götterblitz). Aki a szívesen vetne egy pillantást a környező tájra és felfrissülne a menetszél által, annak itt a helye. A Patkánymalom családi hullámvasút (Rattenmühle) pedig elsősorban gyors irányváltásainak köszönhetően kínál izgalmas szórakozást.

A Familyparkban természetesen a kisgyerekek számára is számtalan felfedeznivaló akad! A Falusi gazdaság élményvilágban tehetnek egy kényelmes kört a Traktorpályán (Traktorbahn), felülhetnek a nosztalgikus Mesekörhintára (Märchenkarussel) vagy tehetnek egy vidám utazást az Erdei expresszen (Waldexpress) ülve és útközben különböző erdei élőlényeket is megcsodálhatnak.

Aki a sok kaland közben megéhezne, az a parkban összesen 18 étterem közül válogathat, amelyek hangulatukban és kialakításukban az adott tematikus élményvilághoz illeszkednek. 

Fliegende Fische MartinMatula  FP Gockeljagd cHafenscher Web 6

55 éves a Familypark 

A Familypark idén két évfordulót is ünnepel: a szabadidőpark 55. és a Patkánymalom (Rattenmühle) családi hullámvasút 10. születésnapját. Ebből az alkalomból a Familypark június elején egy négynapos születésnapi partit tart. Gyere és ünnepelj együtt Filippóval! Minden további információ hamarosan elérhető lesz a www.familypark.at holnapon. 

 

Halloween a Familyparkban 

A szezon másik csúcspontjára október végén kerül sor, amikor a Familypark ismét hátborzongatóan szép halloweeni díszbe öltözik. Az izgalmas kikapcsolódásról lélegzetelállító showműsorok, valamint a kísérteties és misztikus hangulatot árasztó park gondoskodik. Aki szeretné, próbára teheti a bátorságát a Haunted House kísértetházban (14 éves kortól). A Halloween a Familyparkban az év egyik legjobb és legizgalmasabb halloweeni látványossága. 

2023-as szezon

Április 1. – november 5. 
A pontos nyitvatartási idő megtalálható a www.familypark.at oldalon.

 

200 kalandokkal teli nap Ausztria legnagyobb vidámparkjában!

A Familyparkban több mint 30 attrakciót, számos játékot és mászási élményt, valamint elektronikus színházakat lehet felfedezni. Van bőven tennivaló ?.

Milyen jó, hogy van éves bérlet! Már évi háromszori parklátogatás esetén érdemes megvásárolni. Online vásárlás esetén pedig még 3 eurót is spórol!


Árak
Online napijegy 3 éves kortól: 29 eurótól az online áruházban 
Napijegy 3 éves kortól a pénztárban: 34 euró 
Gyermekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes

Éves bérlet 3 éves kortól: 89 euró (366 napig érvényes).

További árak a www.familypark.at oldalon.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!