A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Ne feledjétek, hogy idén új regisztrációra van szükség azok részéről is, akik ezt tavaly vagy korábban már megtették. Enélkül minden pályázat érvénytelen.

A regisztrációra itt van lehetőség.

A regisztrációval ne késlekedjetek, mert a pályázatok beküldésének határideje:
2020. január 10.!

FONTOS! Csak azok pályázhatnak a különdíjra, akik logókat is gyűjtenek és beküldik nekünk, szintén 2020. január 10-ig, az „Osztálykassza" jeligét feltüntetve.
Ha még nem kezdtetek el dolgozni a Különdíjas pályázatokon, akkor mielőbb érdemes, hiszen 5x100.000 forint extra támogatásban részesülhettek, amennyiben mozgósítjátok a diákokat az alábbi feladatok egyikére:

Alsós diákoknak szóló pályázatunk esetében:


újrahasznosítható hulladékból kell használati tárgyakat készíteni, például üres PET palackból madáretetőt, kaspókat, stb. Az elkészült pályaművekről, és akár a készítés módjáról fotódokumentációt kérünk A3-as méretben, tablószerűen, több fotó felhasználásával. Kérjük, az elkészült A3-as méretű pályamunka képét és a készítés folyamatáról a fotókat e-mailben küldjétek el nekünk 2020. január 10-ig!

A felsős diákokat állatvédelmi pályázatunkra invitáljuk:
a feladat, hogy készítsenek plakátkampányt az állatvédelem fontosságáról vagy konkrét állatvédő egyesület számára. Rajzolhatnak, ragaszthatnak, bármi megengedett, a cél, hogy kész pályamunkáiknak az legyen az üzenete: védd az állatokat! Az elkészült pályaművekről, és akár a készítés módjáról fotódokumentációt várunk A3 méretben, tablószerűen, több fotó felhasználásával. A pályázat leadási határideje szintén 2020. január 10.!

Hajrá, csak aktívan!
További részletek:
http://www.osztalykassza.hu/
Osztálykassza hírek és érdekességek Facebook oldalunkon:
www.facebook.com/osztalykirandulas/

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!