A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Élőzenés, interaktív gyermekműsoruk népdalokkal, retro gyerekdalokkal, megzenésített versekkel és saját szerzeményeikkel teremt remek hangulatot az egész család számára.
Koncertjeik elmaradhatatlan része a közös zenélés és daltanulás. Zenetörténeti kitekintéseik garantáltan mosolyt csalnak a nagyobb testvérek és a szülők arcára is.
A Csimota története 2013-ban indult, amikor Zoli és Robi egy rövid műsorral kedveskedtek diákjaiknak a helyi általános iskolában.  Nem sokat váratott magára ezután az ötlet, hogy saját gyermekkoruk kedvenc dalait máshol is előadják a felnövekvő generációnak. 
2017-ben a zenekar legénysége négy főre bővült,  műsorukat ekkor még leginkább népdal átdolgozások valamint régi kedvenceik, a 100 Folk Celsius, Gryllus Vilmos és Halász Judit slágerek alkották, melyek a mai napig színesítik repertoárjukat.
Jelenleg Varró Dániel: Maszat-hegyi naptárának megzenésítésén dolgoznak, melyből az aktuális dalok már hallhatóak a koncerteken. melyet afféle rendhagyó irodalom óraként ajánlanak az általános és középiskolás korosztály figyelmébe.
Különkiadású műsoraik: 
Farsangi
Adventi, Mikulásváró
Kötelezők kötetlenül (rendhagyó irodalomóra)

A zenekar tagjai:
Finta Zoli – ének, kazoo, csörgő
Koós Joci – gitár, ukulele, vokál
Papp Ádám – cajon, dob, mosódeszka, vokál
Vincze Robi – basszusgitár, vokál

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!