A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat jótékonysági hangversenyt szervez a Budapesti Operettszínházban, ahova várja jelenlegi és reménybeli támogatóit, segítőit. Az este folyamán fellép Berecz Mihály Junior Prima díjas zongoraművész és a Concerto Budapest, Magyarország egyik vezető nagyzenekara. Vezényel a Kossuth- és Prima Primissima díjas Keller András. A koncert bevételét egészségügyi programjainkra fordítjuk.
A Gyermekmentő Szolgálat évente több karitatív célú rendezvényt szervez, amelyek bevétele hozzájárul a hátrányos helyzetű, nehéz sorsú, beteg, árva gyermekeket segítő egészségügyi, oktatási programjaink működtetéséhez. A hangverseny egyben megemlékezés is Kocsis Zoltánról, aki a kezdetektől fogva tagja és támogatója volt a szervezetnek, és 1991-től egészen haláláig minden születésnapján – május 30-án – hangversenyt adott a Szolgálat javára.
A koncertjegyek ára: 25 000 Ft/db.
Nyugdíjasoknak és diákoknak 2.000 Ft-os áron limitált számban kaphatók jegyek.
Jegyvásárlással kapcsolatos további információ a 475-7000-es telefonszámon Gabos Erikától vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kapható.
Kérjük, hogy részvételével Ön is segítse munkánkat!
Köszönjük!


A koncert programja:
Beethoven: c-moll zongoraverseny, Op. 37.
Mozart: g-moll szimfónia, No. 40, K.550
Közreműködik: Berecz Mihály zongora, Concerto Budapest
Vezényel: Keller András

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!