A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Kedves Vendégünk!

 

Lassan augusztus közepéhez érkezünk és ismét kezdetét veszi az ősz, amelyre sokan az elmúlás időszakaként tekintenek. Ez az évszak azonban nemcsak a nyár lezárása, hanem a tökéletes testi-lelki megújulás ideje is. A kis lurkók újult erővel térnek vissza az iskolai körforgásba, anyának és apának is újra indulnak a pörgős reggelek.

 

Őszi wellness – 8 éves kor alatt INGYEN!

 

Élvezze ki az ősz gyönyörű, nyugodt hónapjait, ilyenkor az időjárás is kedves arcát mutatja még felénk. Használja ki az simogató napsugarakat és a kellemes időt arra, hogy családjával sétáljanak egyet a parton, csobbanjanak a Balatonban, ejtőzzenek a nyugágyban egy ízletes koktél társaságában, miközben az apróságok vidáman játszanak Maszat-műhelyünkben.

 

Szinpompás őszi családi wellnessakció

 

Színpompás őszi wellnessakció

 

13 800 Ft / fő / éj-től
Kiemelve: Gyerekeknek 8 éves kor alatt ingyenes
Link: https://hotelmarinaport.hu/szinpompas-oszi-csaladi-wellnessakcio?utm_source=manoprogramhirlevel&utm_medium=hirlevel&utm_campaign=manoprogramhirlevel

 

Az őszi szünetben

 

sem hagyjuk, hogy unatkozzanak a csemeték, változatos időtöltési lehetőséget biztosítunk nekik: lesz boszorkánykonyha, ismerkedés a méhek világával egy interaktív előadás keretén belül, bájitalok, békás bólé, csokis meztelen csigák, Halloween party otthonról hozott jelmezekkel….programok végeláthatatlan hada…és hogy anyáék se unatkozzanak, testet- és lelket felpezsdítő szaunaszeánszokkal kényeztetjük őket.

 

Őszieszta az egész családnak

 

Őszi szünet családi wellnessakció
17 850 Ft / fő / éj -től
Kiemelve: Színes programokkal

 

 



 

 

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!