A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy idén is megrendezésre kerül a Reál Hungária Élelmiszer Kft. által szervezett „Reál Osztálykassza Pályázatunk”, amelynek fő célja, hogy támogassa az általános iskolások osztálykirándulását, ezáltal felejthetetlen élményt nyújtson a gyerekeknek.

Az idei évben 25 000 000Ft a pályázati alap, ami teljes egészében felosztásra kerül a pályázó osztályok között!

A Pályázat időtartama: 2019. szeptember 9-től 2020. január 10.

A pályázati részvétel nagyon egyszerű! Minél több logót kell összegyűjteni a Reál saját márkás termékek csomagolásáról, ezen belül is a Falusi, Hárs, Melody, Zefír, Rio, Szent István Szalámi, Szerenád logókat, amelyeket 2020. január 10-ig kell beküldeni a Reál Hungária Élelmiszer Kft. részére.

Mivel mindegyik pályázatra jelentkező osztályt támogatjuk, így a kisebb létszámú osztályoknak is érdemes pályázni, hiszen ha kevesebb Reál saját márkás logót tudnak is összegyűjteni, arányosan Ők is garantáltan részesülnek annak mértékében a támogatásból.

A nyereményjátékról minden fontos információ magtalálható az alábbi weboldalon: www.osztalykassza.hu

Különdíjas fotópályázat:

A gyerekek tudatos életre való nevelése érdekében, valamint hogy tovább tudjuk támogatni az osztálykirándulásokat, a Reál Hungária Élelmiszer Kft. a Reál Osztálykassza Pályázaton belül „Különdíjas Fotópályázatot” is hirdet alsós, illetve felsős tagozatú általános iskolások számára, amelynek keretében 10 db 100.000 Ft-os különdíj kerül kisorsolásra (5-5 db alsós és felsős tagozatos osztály számára).

Az alsó tagozatosak számára a fotópályázat témája a „Környezetvédelem”, melynek keretein belül az „Újrahasznosítás” témát választottuk. Ennek környezetbarát módja, ha újrahasznosítható hulladékból készítenek használati tárgyakat, például üres Pet palackból madáretetőt, kaspókat, stb.

A felső tagozatosak számára a fotópályázat témája a „Környezetvédelem”, melynek keretein belül a „Védd az állatokat!” témát választottuk. A környezetvédelem jegyében az állatok védelme is kiemelten fontos, ezért a felsősöket arra kérjük, készítsenek plakátkampányt az állatvédelem fontosságáról /vagy konkrét Állatvédő egyesület számára. Plakátjaikon rajzolhatnak, ragaszthatnak, bármi megengedett, a cél, hogy kész pályamunkáiknak ez legyen az üzenete: „Védd az állatokat!”

Az elkészült pályaművekről és akár a készítés módjáról fotódokumentációt kérünk A/3 méretben, tabló szerűen több fotó felhasználásával. Egy osztály maximum két alkotással pályázhat.
Lehetőleg a pályázó osztály minél több tagja vegyen részt a mű (vagy művek) elkészítésében.

Az elkészült pályázati anyagokat 2020. január 10. péntekig e-mailben küldjék el az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A pályázati anyagokra lájkolással lehet majd szavazni az osztálykassza hivatalos Facebook oldalán. Kövess minket, nehogy lemaradj róla: https://www.facebook.com/osztalykirandulas/

Az 5-5 legtöbb lájkot elért alkotás egyenként 100.000 forint támogatásban részesül. Az eredményeket a Facebookon és a www.osztálykassza.hu honlapon is közzétesszük.

Ismerje meg Ön is a pályázat részleteit és ne feledje, a Reál támogatásával jut élmény mindenkinek!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!