A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

A koronavírus sok új kihívást hozott a családok mindennapjaiba. Eddig az otthon töltött idő valódi közös idő lehetett, most a szülőknek dolgoznia, a gyerekek nagy részének pedig tanulnia kell.

Ahhoz, hogy a munka valóban a munkáról szólhasson, az iskolásoknak önállóan is kell tanulnia. Az Oktatási Hivatal által is ajánlott Okos Doboz egy olyan digitális platform, amelyen a tananyag megértését, gyakorlását segítő grafikus feladatok, játékok, tudáspróbák találhatóak 12 évfolyam és tantárgyak szerinti bontásban. A platform tavaly elnyerte az Edison 100 digitális világ kategória díját.

2020. március 16. óta az oldal forgalma megtízszereződött, és ezt a – mind a tanár mind a diák oldalról érkező, – megnövekedett terhelést nem bírja a rendszer. Mivel az Okos Dobozt támogató közhasznú alapítvány anyagi forrásai szűkösek, így az informatikai háttér bővítéséhez az alapítvány támogatókat keres.

Ti is használjátok? Támogasd az Okos Dobozt, hogy zavartalanul dolgozhass

Okos Doboz Gyermekkultúráért Közhasznú Alapítvány – bankszámlaszám: 10700440-27737408-51100005, közlemény: OkosDoboz adomány

#sokantanulunk Segítsünk, hiszen gyerekeink, unokáink, pedagógus ismerőseink révén mindannyian érintettek vagyunk!

Olvasd el ezeket is!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!