A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Idén végre újra megrendezzük a Jégpályák Éjszakáját, immáron hatodik alkalommal!
Egy éjszaka, ami csak a téli örömökről és a korcsolyázásról szól!
Több, mint 40 jégpálya és jégcsarnok vár meghosszabbított nyitvatartással országszerte.
A négy központi helyszínen: Debrecenben, Győrben, Veszprémben,  és Budapesten, a Városligeti Műjégpályán zenés programokra, élő DJ-setekre, játékokra, vetélkedőkre és meglepetésekre számíthatsz!

Gyere korizni!

 

A budapesti Városligeti Műjégpálya mellett három kiemelt vidéki nagyvárosban várja az Allianz Jégpályák Éjszakája a téli örömök szerelmeseit: Debrecenben, Győrben és Veszprémben is korcsolyát húzhatsz.

Kelet-Magyarország legnagyobb fedett műjégcsarnokában, a Debreceni Jégcsarnokban közönségkorcsolya és éjszakai korcsolyaparti vár mindenkit. Győrben hangulatos éjszakai korcsolyázással, izgalmas játékokkal, jégkorongos vetélkedőkkel és amatőr kispályás jégkorongtornával teszik emlékezetessé az estét. Veszprémben, az ország egyik legmodernebb fedett jégcsarnokában pedig jégkorongos programok, DJ és jégdiszkó adja meg a jeges éjszaka hangulatát.

Csatold fel a korcsolyádat, fogd meg a párodat, barátodat vagy akár a testvéredet és szüleidet és irány a jégpálya! Vár többek közt Ajka, Békéscsaba, Gyergyószentmiklós, Miskolc, Nyíregyháza, Pápa, Szarvas, Szigliget, Zalaegerszeg.

forrás

 

 

 

 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!