A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Élj át egy felejthetetlen születésnapot Ausztria legnagyobb szabadidőparkjában! Az összesen 14 hektáron elterülő parkban 4 izgalmas tematikus részleget fedezhetsz fel a barátaiddal. Az Élményvár (Erlebnisburg), a Meseerdő (Märchenwald), a Kalandsziget (Abenteuerinsel) és a Falusi gazdaság (Bauernhof) élmény- és vízi játszóterekkel, kötélparkkal és mászókákkal, valamint több mint 30 pörgő, forgó és mozgó attrakcióval kínál felhőtlen szórakozást minden korosztálynak. Legyen szó az Istenek (Götterblitz) hullámvasútjáról vagy a Traktorpályáról (Traktorbahn) – a Familyparkban mindenki talál számára megfelelő attrakciót. A meleg nyári napokon pedig olyan vízi játékok gondoskodnak a szórakoztató felfrissülésről, mint a Repülő halak (Fliegende Fische) körhinta, a Krokópálya (Krokobahn) vagy a Vízmű (Wasserwerk) vízi játszótér. 

 

Ünnepeld a születésnapod a Familyparkban!

A 2022-es év újdonsága

A születésnapi vendégeiddel együtt feltétlenül fedezzétek fel az új Hódvár (Biberburg) vadvízi pályát. Itt 17 méteres magasságból száguldhattok a mélybe – a bátorságotokat pedig egy hatalmas csobbanással jutalmazzuk.  

Ennyi kaland közben könnyű megéhezni. A parkban megterített születésnapi asztallal várunk benneteket és a választott ajánlatcsomagtól függően egy gyermekmenüt is felszolgálunk. A koccintáshoz gyermekpezsgőt kínálunk és igény esetén Filippo-torta is rendelhető.  

Ünnepeld a születésnapod a Familyparkban!

De milyen is lenne egy születésnap ajándékok nélkül? A Familyparkban nem csak a születésnapos kap ajándékot – a szülinapi partira érkező vendégek is számíthatnak egy kis meglepetésre. 

Mire vársz még? Regisztráld a szülinapi partidat most: 

https://www.familypark.at/hu/szueletesnapi-parti/

Ünnepeld a születésnapod a Familyparkban!

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!