A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

CRAZY5K Pécs 2022.09.03. Válj újra gyerekké és kapcsolódj ki Pécsett a CRAZY5K-val!

Te sem szeretsz futni, de imádod a nevetést és a mozgást? Akkor neked a CRAZY5K Felfújható Akadályfutáson van a helyed! A rendezvény célja, hogy közelebb hozza minden korosztályhoz a mozgás és futás örömét anélkül, hogy ezt monoton módon tenné.

Gyere el az ország második legnagyobb városába idén ősszel és fuss, mássz, csússz velünk! Hozd el barátaid, kollégáid és családod is erre az őrült élményre! A versenyen 10 hatalmas akadályt kell leküzdeniük a résztvevőknek, ezt követi 5 km futás.

A futam elején pedig aerobikos bemelegítéssel készülünk fel. Akkor sem kell csüggedni, ha valaki nem szeret futni, ugyanis a CRAZY5K-t sétálva is lehet teljesíteni. Mindenki, aki beér a célba, garantáltan éremmel, technikai pólóval és jókedvvel távozik! A versenyen bárki részt vehet, aki idén betölti a 8. életévét és magassága eléri a 130 cm-t, azonban biztonsági okokból a 15. életévüket be nem töltött fiatalok csak felnőtt kíséretében futhatnak.

Ha csapatnevezésen gondolkodsz, ne feledd, hogy 10 főnek 10%, míg 20 főnek 20% kedvezmény jár! Nevezni a www.crazy5k.com weboldalon lehet, további információkért pedig látogassatok el az esemény Facebook oldalára.

NEVEZÉSI DÍJAK // HATÁRIDŐK

7890 Ft - augusztus 13.

8890 Ft - augusztus 21.

9890 Ft - augusztus 28.

 

A helyszíni nevezés csak korlátozott számban lesz elérhető.

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!