A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

2022. június 25-én, a Múzeumok éjszakáján különleges fényár látható a Mini Magyarország makettparkban, amikor a látogatók bepillanthatnak a makettpark esti életébe.

Minden évben csupán az év legrövidebb éjszakáján látható ez a különlegesség a MiniMagyarország makettparkban!  Ezen az estén a "vetítővászon" a makettpark lesz, ahol a kicsinyített épületek varázslatos színekben pompáznak majd az év legrövidebb éjszakáján!  

A makettpark épületeinek ablakaiban fények gyúlnak, ráadásul a gombnyomásra indítható kis vonatok is világító éjszakai üzemmódra kapcsolnak az ország leghosszabb szabadtéri makettvasút-hálózatán! A fákról, pergolákról lelógó lampionok és fluoreszkáló kövek csodás látványt nyújtanak, míg  a mini Balatont mécsesek világítják meg, a vizeken pislákoló gyertyák ringatóznak majd. 

Az éjszaka leglátványosabb produkciójaként a Mini Magyarország makettparkban egyedülálló fényfestésre várják a látogatókat, amikor is a fákon táncoló különleges alakzatokat pillanthatnak meg a látogatók, mely minden évben csupán az év legrövidebb éjszakáján látható különlegesség.

Az est folyamán az elmaradhatatlan világító karkötők is kis gazdájukra találnak majd! 

A program 20.00 órától 24.00 óráig látogatható.

Jegyvásárlás: 19.30 órától a pénztárban

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!