A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Thor - Harci kalapács

 

„Thor olyan gyorsan tudott vele támadni, ahogy csak akart, habár ha ő célt tévesztett, a kalapács soha nem tévedett, ha eldobta valamire, az soha nem hibázott és soha nem szállt olyan messzire, hogy ne találja meg a visszavezető utat gazdájához, és akár olyan kicsivé vált, hogy az istenség kényelmesen hordhatta tunicája alatt."

 

Snorri Eddája 

 

A skandináv mitológiában Thor, a villámok istene birtokolta a félelmetes fegyvert, a Mjölnirt. A kalapács vasból készült, és csak az arra méltó isten vehette kezébe, hogy használja azt. Amikor Thor lesújtott legendás fegyverével, mennydörgött az ég, és villámok cikáztak. Használatával képes volt hegyeket emelni, és legyőzni legrettegettebb ellenségeit. 

 

A  Hasbro jóvoltából a srácok is átélhetik Thor isten legendás kalandjait, méghozzá a speciális harci kalapács segítségével.

 

Thor remekbe szabott eszköze a látszat ellenére nem fa nyéllel, hanem műanyagba ágyazott gumi-nyéllel van ellátva. Mindez kellemes tapintást, és biztos fogást nyújt. A fémesen csillogó pöröly téglatest alakú, oldalát absztrakt minta díszíti.

 

A szivacsból készült fegyver biztonságosan használható. A puha fej elnyeli az ütések erejét, miközben tökéletes illúzióját kelti Thor félelmetes harci kalapácsának. Természetesen egymás, és a tárgyak épségére így is ügyelni kell, hogy elkerüljük az esetleges sérüléseket, károkat. 

 

A fantasztikus eszköz a Marvel képregények legendás alakjának elengedhetetlen kelléke. Segítségével a srácok életre kelthetik Thor hőstetteit. A szituációk életre keltése fejleszti a gyerekek képzelőerejét, és fantáziáját. 

 

Thor - Harci kalapács  Thor - Harci kalapács

 

 

Thor - Harci kalapács  Thor - Harci kalapács

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!