A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A NERF szivacskilövők közül már több változatot bemutattunk Nektek, ilyen volt többek között a válltámasszal rendelkező NERF Rebelle Mini Mischief,  az óriási lövedékkel működő MEGA CYCLONESHOCK, vagy az élőhalottak vadászatára készült Zombie Super Soaker Dreadshot.  

 

Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

 

Elhoztuk Nektek a Hasbro legnépszerűbb NERF kilövőjét, az ELITE kollekció STRONGARM fantázia nevet viselő kézifegyverét. Ez az impozáns mordály, az egyébként is magas minőséget képviselő NERF szivacslövők között is, a csúcson foglal helyet.

 

A félig nyitott dobozból kikandikáló szürke, fehér, kék és narancssárga színben pompázó fegyver mellett megtaláljuk a színben hozzá illő töltényeket is.  

 

Amint sikerült új szerzeményünket kicsomagolni, a 6 darab lőszert a kilövő forgótárába helyezzük. A művelet igen egyszerű, ugyanis a fegyver végén elhelyezett gomb lenyomásával a tár oldalirányba kihajtható, így gyorsan betölthetjük a lövedékeket.

 

Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

 

Ezt követően egy határozott mozdulattal hátrahúzzuk a szánt. Apró kattanás jelzi, hogy a fegyver tüzelésre kész. Miután bemértük a célt és meghúztuk az elsütő-billentyűt, nagyjából 30 méterre repíthetjük el a szivacslövedéket, melyet élénk színének köszönhetően könnyedén megtalálhatunk a játékot követően. A szivacskilövő tűzereje kiváló, így valóban pontos lövéseket adhatunk le.  

 

A forgótárnak köszönhetően nem kell minden alkalommal újra töltenünk, egymást követően hatszor tüzelhetünk, mielőtt újabb adag lőszer után kellene néznünk. 

 

A játék nagyjból 8 éves kortól nyújt felhőtlen szórakozást, sok igzalommal és mozgással, hiszen a NERF szivacskilövők egyik legfontosabb jellemzője, hogy kiszakítja a csemetéket a virtuális térből. A kanapé kényelméből lehetetlen a lázadók élére állni, és győzelemre vezetni a csapatokat, vagy feljethetetlen csatát vívni a zombi hadsereg ellen. A megannyi izgalmas szituációt a srácok a szabadban, mozgás közben eleveníthetik meg!

 

Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

 

 

   Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

 

Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

 

Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

 

Nerf Elite Strongarm  Nerf Elite Strongarm

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!