A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Special FX Saber FénykardA Csillagok háborúját 1977. május 25-én mutatták be. Azóta generációk nőttek fel George Lucas legendás filmsorozatán. A tavalyi év során pedig új résszel bővült a korábbi VI. epizód. Az ébredő erő sok rajongóban ébresztett nosztalgikus érzéseket, melyen már saját gyermekükkel osztozhattak. 

 

Emiatt a csemeték szívesen keltik életre a filmben látott jeleneteket, játsszák el barátaikkal a legizgalmasabb pillanatokat. Annak érdekében, hogy az illúzió minél tökéletesebb legyen, érdemes beszerezni egy jó minőségű mozgás-, és érintésérzékelővel ellátott fénykardot. 

 

A Formatex által forgalmazott Special FX Saber Fénykard tökéletes illúziót kelt, a mozi minőségű hang-, és fényeffektekkel. De ne szaladjunk ennyire előre, hámozzuk le a kardról a csomagolást, és vegyük közelebbről is szemügyre. 

 

A 70 centiméter hosszú kard fekete markolata kemény gumiból készült. Ez az anyag garantálja számunkra a kellemes tapintást, és a tartós használatot. A kard pengéje két részből áll, egy belső világítótestből, valamint egy átlátszó, külső védőborításból. A kard súlyából, és anyagából adódóan nem kell komolyabb sérüléstől tartanunk, persze nem árt figyelmeztetni a srácokat, hagyják meg az életre halálra vívott küzdelmeket a színészek számára. 

 

A fegyver üzembehelyezése rendkívül egyszerű. A markolat tetején található nyomógombok segítségével kelthetjük életre, majd helyezhetjük nyugalmi állapotba a fénynyalábot. A kisebb nyíl mellett található gomb lenyomásával zümmögő hang jelzi, harcra kész a fegyverünk. Az első érintést követően felvillan a fény, ezt követően a kard színe minden egyes ütésnél változik. Piros, kék, és lila színek váltakozása jelzi számunkra a találatok számát. 

 

 

A nagyobb nyíl mellett elhelyezett gomb lenyomásával a hangeffekt kikapcsolható. Ez a funkció bizony jól jöhet egy fárasztó nap után. 

 

Az alsó gomb ismételt megnyomásával a kardot kikapcsolhatjuk, hogy kíméljük az elemeket, melyek a készlet részét képzik. 

 

A látványos Special FX Saber Fénykard tökéletes sci-fi élményt biztosít a srácok számára.  

 

Special FX Saber Fénykard  Special FX Saber Fénykard 

 

 

Special FX Saber Fénykard  Special FX Saber Fénykard

 

Special FX Saber Fénykard  Special FX Saber Fénykard 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!