A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

Baby Flurry Heart

Emlékeztek még Cadance hercegnő esküvőjére Shining Armorral, Twilight Sparkle testvérével? Nos, úgy látszik a frigy jól sikerült, hiszen megszületett a hercegi pár Alicorn csikója, Flurry Heart.

A szertelen kis póni rózsaszín, csillámló szarvat, és hatalmas, ékkövekkel dísztett szárnyat visel. A gumiból készült buksi részét képzi a lila haj. A bájos hercegnő testét puha plüss borítja. A türkiz színű bugyika felett lila tütü díszeleg.

Flurry Heart bal talpán My Little Pony felírat olvasható. Amennyiben a hátán elrejtett kapcsolót OFF, vagy TRY ME állásból ON feliratra állítjuk, életre kelnek Flurry Heart mágikus képességei. Tekintve, hogy a gyártó cég nemzetközi hátterrel rendelkezik, román nyelven is szóra bírhatjuk az ifjú hercegőnőt. Amennyiben váltani kívánunk a nyelvek között, tartsuk nyomva a póni talpát 3 másodpercig. Előfordulhat, hogy az első használatbavétel során román nyelven szólal meg Flurry Heart, a fent leírt módon magyar nyelvre állíthatjuk.

Kezdjük meg az ismerkedést az ifjú csikóval, és nyomjuk le a talpán látható logót. A hercegnő illedelmesen bemutatkozik nekünk, és játékra invitál. Énekét néha vidám kacagással töri meg. 

A méretes dobozban megtaláljuk a kis hercegnő csörgőjét, és cumiját is. Amint az üveget a szájába helyezzük, vidám szürcsölésbe kezd. Mindeközben szarvacskája fényesen világít.

Flurry Heart szereti, ha a pocakját csikizik, melynek csengő nevetéssel adja tanúbizonyságát.

Az interaktív baba nem csak érintésre reagál. Amennyiben úgy érzi, egy ideje nem élvezi kis gazdája figyelmét, önálló éltere kel. Megkér, hogy énekeljünk neki, csikizzük, vagy játszunk vele. Amennyiben azt érzékeli, hogy kérésére nem érkezik válasz, elköszön, és türelmesen várakozik, míg újra kezünkbe nem veszik.

Márpedig a nagyjából 25 centiméteres lovacska épp kezébe illő méretű. A plüss alá rejtett, különleges képességeket biztosító eszköznek köszönhetően, a súlya épp megfelelő ahhoz, hogy a gyerekek ölükben tartva valóságosnak érezzék a babázás élményét.

Flurry Heart egy igényesen, és szépen kialakított My Little Pony Varázslatos barátság baba. A hercegnő minden bizonnyal a kislányok kedvence lesz.

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart

Baby Flurry Heart  Baby Flurry Heart


Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!