A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Furbling - HasbroGyártó és forgalmazó: Hasbro Magyarország Kft.

Emlékeztek még a Hasbro Furby Boom nevű mesterséges intelligenciával ellátott, szőrös-pöttyös tanítható cukiságára? Bájos kis barátunkat, ha okostelefonunkkal szinkronba hoztuk a virtuális világban kis Furblinegkre tehettünk szert. Most, Furby Boom kicsinyét kezünkbe is foghatjuk. Választhatjuk saját kedvencünk kicsinyített mását, de eltérő színkombinációval is párosíthatjuk kis barátunkat. Csapatunk ismét a rózsaszín alapon fehér pettyes, csajos darabbal ismerkedhetett meg. Furbling szakasztott mása anyukájának, kizárólag mérete árulkodik arról, hogy fiatalabb kiadásával van dolgunk.

A doboz, melyben a kicsike megérkezett, ugyan olyan, mint Furby Boom csomagolása volt, ám a mérete hűen tükrözi a csemete 6 centiméteres nagyságát. Az apró gyerekkézhez igazodó babácska, könnyedén megbújik a kicsik tenyerében. Selymes bundája, pamacsos farkincája, és mókás elálló fülei, melyek puha gumiból készületek, hamar elvarázsolja majd a csemetéket. Szemében szívecske ragyog, mozgatásra lezárja szemhéját.

Ha az elemeket védő műanyag lapocskát eltávolítjuk, már működésbe is hozhatjuk új szerzeményünket. Buksiját lefelé nyomva szóra bírhatjuk. Ekkor a kis jövevény furby nyelven beszél új gazdájához, nevet, tüsszent, zümmög, brummog, énekel és csicsergő hangon cseverészik.

Amennyiben rendelkezünk Furby Boommal, kicsinyét mellé helyezve, a büszke anyuka válaszol Furbling szavaira.
A Furby Boomhoz letöltött mobil applikáció ezúttal új funkcióval egészül ki. Új tojásra tehetünk szert, ha kis barátunkat összekapcsoljuk a telefonunkkal. Az ingyenes alkalmazás természetesen továbbra is használható Furby-k nélkül, ebben az esetben virtuális lényecskéket gondozhat csemeténk.

A kis Furbling igazi "zseb-barát", akit gyermekünk bárhová kényelmesen magával vihet. Aprócska társa garantálja a vidám hangulatról.

Képgaléria

 

Furbling - HasbroFurbling - Hasbro

Furbling - HasbroFurbling - Hasbro

Furbling - HasbroFurbling - Hasbro 

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!