A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Monster High - Posea Reef A Monster High falai között olyan legendás lények csemetéi tanulnak, mint Drakula gróf, a Jeti, vagy Frankenstein lánya. E patinás intézmény nebulója Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya is. Talán nem is gondolnánk, hogy a mindig vidám, közvetlen szörnypalánta lámpalázzal küzd. Mindent el is követ annak érdekében, hogy ne derüljön fény titkára.

 

Amikor azonban Toralei, a vérmacska, az egész iskola előtt kínos helyzetbe hozza Lagoonát, a két lány között elszabadulnak az indulatok. Civódás közben Toralei a medence kavargó vizébe pottyan, így csak Lagoonára számíthat, aki nem tétovázik, a vérmacska után veti magát. Ezt nem nézhetik tétlenül Lagoona barátai sem, akik sorra merülnek alá a Rémséges mélységbe. A zuhanás közben csodálatos átalakuláson mennek keresztül, így mire elérik a feneketlen mélységet, valamennyien tengeri lényekké alakulnak. Csodálkozásra azonban nem sok idejük marad, mert a semmiből feltűnik egy káprázatos tengeri lény. Posszeidón leánya még csak istennő suliban jár, fellépése mégis komoly hatást gyakorol hőseinkre. Posea Reef, egy rendkívül különleges tengeri lény, aki istennőhöz illő méltósággal érkezett a Manóprogram csapatához.

 

Az átlátszó dobozból barátságos kézmozdulattal int felénk a tengerek istenének lánya. Kiszabadítva megcsodálhatjuk combközépig, elnézést, csápközépig érő hajkoronáját. A fürtök lila és zöld színben tündökölnek. A korallból készült hajcsat masnit formáz. Posea ragyogása ezúttal nem csak belülről fakad, arcát apró, halványkék glitter szemcsék fedik. Szemöldöke, valamint szemhéjpúdere hajának színéhez igazodik. A vadítóan piros száj fokozza a határozott megjelenést, mely elengedhetetlen egy istennő számára.

 

Posea felsőtestének színe, igazodik arcának árnyalatához. A karokat zöld kézvédők takarják, míg a nyak hátsórészén összekapcsolt korall ékszer a mellkast és a csípőt is befedi. Ruhájának absztrakt mintája neon színekből áll össze. A kavalkád meghatározó tónusa a lila és a zöld.

 


 

A tengeri élethez alkalmazkodott lény ujjait úszóhártya köti össze. A lány izületei a kezeknél, a vállaknál, a könyököknél és a csuklóknál mozgathatók, segítségükkel bármilyen mozdulat lemodellezhető.

 

 

Az istennő uszonya három, különleges csáphoz hasonló farokban végződik. A baba, a Monster High Rémséges mélység figuráihoz hasonlóan, képes stabilan megállni. Sötétzöld farokúszóját áttetsző, halványzöld hínár borítja. A vízinövénybe kapaszkodva fluoreszkáló tengeri lényeket találunk. Ennek magyarázata, hogy az óceánok istennője vigyáz minden vízi élőlényre, legyen az hatalmas méretű fenevad, vagy apró organizmus. A rák, a csikóhal és az angolna leakasztható az istennő ruhájáról.

 

A csomagolás egy titkos naplót rejt magában, mely több fontos információt tartogat Poseával kapcsolatban. A 17 éves lány többek között imád kertészkedni, kedvenc színe pedig a zöld.

 

A Monster High hitvallása: Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon! A Rémséges mélység szeretni való karakterei hozzájárulnak ahhoz, hogy a gyerekek megismerjék és elfogadják világunk sokszínűségét.

 

Monster High - Posea Reef   Monster High - Posea Reef

 

Monster High - Posea Reef   Monster High - Posea Reef

 

Monster High - Posea Reef   Monster High - Posea Reef

 

Monster High - Posea Reef   Monster High - Posea Reef

 

Monster High - Posea Reef   Monster High - Posea Reef

 

Monster High - Posea Reef   Monster High - Posea Reef

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!