A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

A legendás lények csemetéi egy "szörnyen" jó középiskola falai között tanulnak. A Monster Highban szívja magába a tudást többek között Drakula gróf utóda, Frankenstein gyermeke és a Jeti csemetéje. Lagoona Blue, a tengeri szörny lánya szintén e patinás intézmény nebulója.

 

Talán nem is gondolnánk, hogy a mindig segítőkész, nyitott csajszi szörnyű lámpalázzal küzd. A titokról Toralei, a vérmacska lebbenti fel a fátylat, azzal, hogy az egész iskola előtt kellemetlen szituációba hozza Lagoonát. Ezt követően a lányok vitája elfajul, és Toralei a medence vizébe pottyan. A tengeri szörny lánya és barátai nem sokat tétováznak, közösen indulnak a vérmacska megmentésére. Mire a csapat eléri a feneketlen mélységet, csodálatos átalakuláson esnek át. Valamennyi diák tengeri lénnyé változik, sellőuszonyt, halfarkat, vagy angolna testet kapnak.

 

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

 

Hamarosan feltűnik a színen Posea Reef, a tengerek istennője, és Lagoona tudomására hozza, hogy nem véletlenül került a Rémséges mélységbe. Ahhoz, hogy a Monster High tanulói visszatérhessenek a szárazföldre, a lánynak le kell küzdenie legnagyobb félelmét. Nincs más választásuk, vissza kell térniük Lagoona szülővárosába, a Nagy Peremzátonyra. Nem kell sok idő, hogy a lány múltjából régi ismerősök tűnjenek fel. Peri és Pearl Serpentine egy különleges sziámi ikerpár, akik bár sokszor egymás idegeire mennek, veszély esetén vállvetve támogatják egymást. Ezúttal Peri és Pearl tette tiszteletét a Manóprogram csapatánál.

 

A dobozból kiszabadulva az az érzésünk támad, nem is egy, hanem mindjárt két baba került a kezünkbe. Bár a hidra lányai közös testen osztoznak, nyaktól felfelé két, egymástól eltérő karaktert találunk.

 

Peri kék hajzuhatagához halványkék szemhéjpúdert visel. A mályvaszínű rúzs a csajos hatást hivatott fokozni. Peri fülében hatalmas arany fülbevalót találunk. A dobozban megbúvó titkos füzet tanúsága szerint a két lány ékszertervezőként képzeli el a jövőjét, kedvenc színűk pedig az arany. Erről árulkodik a teljes felsőtestet befedő aranylánc is, mely egyedi tervezésről árulkodik, hiszen az ékszer két nyakra, de egy mellkasra készült. Ugyan ezen motívummal ellátott lánc fut végig a Serpentine ikrek derekán is.

 

Pearl haja fehér, ám hajkoronája kék fürtöket is rejt. A viola színű szemhéjpúderhez korall árnyalatú rúzs társul, mely Periénél lágyabb vonásokat kölcsönöz a lánynak. Pearl fülében, testvéréével megegyező formájú fülbevalót találunk, ám a színe nem arany, hanem rózsaszín.

 

Szerencsére a mindig civakodó ikreknek sikerült ruhájukat úgy kiválasztani, hogy mindkét lány ízlésének megfeleljen. Az absztrakt minták kék, sárga, és rózsaszín árnyalatban kavarognak a felsőrészen. A vállaknál található fekete fodor némi komolyságot kölcsönöz a ruhának.

 

Tengeri lényről lévén szó, az ujjak között úszóhártyát találunk. Az izmos halfarok sötétkék alapszínét mentazöld uszonyok törik meg, melyek sötétben fluoreszkálnak.

 

 

Az ékszertervező csajszik farokúszóját rózsaszín testékszer díszíti, mely egy könnyed mozdulattal eltávolítható, vagy visszahelyezhető. A Monster High figurákhoz hasonlóan az ikrek karjai minden ízületnél mozgathatók, valamint halfarkukon megállnak.

 

A Monster High hitvallása: Légy önmagad! Légy egyedi! Légy szörnyen jó fazon! A Rémséges mélység szeretni való karakterei hozzájárulnak ahhoz, hogy az életre keltett szituációk révén, a gyerekek megismerjék és elfogadják világunk sokszínűségét.

 

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

 

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

 

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

 

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

 

Monster High - Pearl & Serpentine  Monster High - Pearl & Serpentine

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!