A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.

Hírdetés
Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 Joga Barbie A Mattel cég által megálmodott Barbie baba, 1959-óta számtalan változatban került forgalomba. Idővel természetesen megjelentek Barbie barátnői is. A mediterrán szépség, aki a dobozból körültekint, akár az ezerarcú szőkeség unokatestvére is lehetne, olyan nagy a hasonlóság.

 

Amennyiben csak a  szemöldök vonalát, a szem huncut pillantást, és a széles mosolyra nyúló ajkat figyeljük, akár össze is téveszthetnénk a két karaktert, ám a derékig érő gesztenyebarna hajzuhatag, és a mogyoróbarna szemek gyorsan elűzik ezt a gondolatot. Egy valódi egyéniséggel van dolgunk, aki ezúttal jógaruhát öltött, hogy alaposan átmozgassa a csomagolásban elgémberedett tagjait.

 

Az élénk kék színű felsőt és a fekete nadrágot neon sárga szegély választja el, mely különleges megjelenést biztosít Barbie barátnője számára.

 

A speciális kialakításnak köszönhetően, szinte valamennyi jógapozíciót kipróbálhatjuk kedvenc babánkkal. A hajlékonyságot 22 csukló biztosítja számunkra, de nézzük, hol is találjuk ezeket:

 

 

    • Itt van mindjárt a nyak, mely a szokott módon dönthető és fordítható.

 

    • Következnek a vállak, melyek körbefordíthatók és 90 fokos szögben széttárhatók.

 

    • Nem sokkal a váll alatt egy plusz kapcsolódási pontot találunk, mely lehetővé teszi a kar forgatását a váll elmozdítása nélkül.

 

    • A könyök ízület felépítése szintén speciális, két irányból kapcsolja össze az alkart és a felkart. Ez a különleges összeköttetés rendkívül valósághű karmozdulatokat tesz lehetővé.

 

    • A csukló forgó, és oldalirányú mozgásra is képes, méghozzá 180 fokban.

 

    • A felsőtest mozgatásához nem a derék részre került a csukló, a hajlékony mozdulatokat a mellkas alatt elhelyezett szerkezet teszi lehetővé. Ennek, valamint a 90 fokban elmozdítható csípőízületnek köszönhetően Barbie barátnője akár törzshajlításra is képes.

 

    • Itt érkeztünk el a csípőkhöz, melyek a fent említett 90 fokos oldalirányú mozgáson túl, 180 fokban előre és hátra is mozgathatók.

 

    • A vállakhoz hasonlóan most is találunk egy extra forgót a csípő alatt, ezek 180 fokban forgathatók.

 

    • A térd felépítése nagyon hasonló a könyökhöz. A térdkalács jól kivehető, közel 180 fokos szögben behajlítható.

 

  • Végezetül a boka szemrevételezése következik, mely a csuklónak köszönhetően kiválóan alkalmas a "spicc és pipa" lemodellezésére, továbbá a plié balettpozíció beállítására.

 

Barbie barátnője természetesen más sportokban is hasznát veszi rugalmasságának. Mindegy, hogy csemeténk ritmikus gimnasztikában, balettben, vagy úszásban jeleskedik, kedvenc babája elmaradhatatlan társa lesz!

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

Joga Barbie  Joga Barbie

 

Joga Barbie  Joga Barbie

Legközelebbi rendezvények

 

Tetszik a Manóprogram?

Kövess minket a Facebookon is!